Από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ
Συνεχίζονται τα rapid test στο Αργοστόλι -Τι χρειάζεται να έχουν μαζί τους οι πολίτες
Covid-19
31/05/2021 | 13:00

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και Ιθάκης) σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) – Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ και το Δήμο Αργοστολίου, προχωρά στη διενέργεια ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), δωρεάν για τους κατοίκους του Δήμου στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 31 Μαΐου 2021, την Τετάρτη στις 02 Ιουνίου2021 και την Παρασκευή στις 04 Ιουνίου 2021, από τις 09.30 π.μ μέχρι τις 2.00 μ.μ. και η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται έμπροσθεν του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, στο Αργοστόλι.
Στο test μπορούν να υποβληθούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου που επιθυμούν να ελεγχθούν. Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στον τόπο εξέτασης τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας.
Ειδικότερα θα πρέπει να φοράτε μάσκα και να τηρείτε, κατά τον χρόνο της αναμονής σας απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου.
Επιπλέον θα πρέπει
 Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.
 Να έχετε αστυνομική ταυτότητα.
 Θα σας ζητηθεί να δώσετε στοιχεία επικοινωνίας (κινητό ή σταθερό τηλέφωνο) για την γνωστοποίηση τυχόν θετικού αποτελέσματος.
Οι πολίτες θα υποβάλλονται στο test γρήγορα και με ασφάλεια, δεδομένου ότι το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Θα γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ εντός του παραπάνω ωραρίου.
Ευχαριστούμε την Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, για την συνεργασία και την μέχρι σήμερα συμβολή της.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ