Αποκάλυψη Τραυλού
Κορονοϊός: Έρχονται 600 rapid test για Κεφαλονιά και Ιθάκη
Covid-19
09/11/2020 | 08:50

Στην προσπάθεια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για προμήθεια μεγάλου αριθμού rapid tests για το νησί μας γνωστοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός μιλώντας στην εκπομπή των Galaxians Ανδρέα Αρβανιτάκη και Γιάννα Κουλουμπή στον Ionian Galaxy.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τραυλός τόνισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια για την προμήθεια όσο περισσότερων τεστ γίνεται από την αγορά προκειμένου να προμηθευτούν πρωτίστως οι δομές φιλοξενίας ηλικιωμένων.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του ίδιου με στελέχη των ενόπλων δυνάμεων στη γέφυρα του Χειμωνικού. Κατόπιν αυτής, δήλωσε πως ο στρατός θα φροντίσει για την κατασκευή νέας γέφυρας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο κορoνοϊός εντός των πυλών

 

Εν τω μεταξύ “εντός των πυλών” του νησιού μας βρίσκεται ο covid 19 καθώς μέχρι και σήμερα και μετά από αρκετό καιρό με μηδαμινά κρούσματα, 5 τουλάχιστον θετικά κρούσματα καταγράφηκαν.
Το ένα που ανακοινώθηκε την Παρασκευή επρόκειτο για 41 χρόνο συμπολίτη μας, όπως πρώτο το ekefalonia αποκάλυψε, ο οποίος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη.

Τα άλλα 3 σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν από το Νοσοκομείο αλλά από ιδιωτικά εργαστήρια, τα αποτελέσματα των οποίων εστάλησαν απευθείας στον ΕΟΔΥ.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα αφορά νεαρό από τα Φωκάτα, ο οποίος είχε πρόσφατα ταξιδέψει στις Σέρρες.

Τέλος, όπως αποκάλυψε το ekefalonia το τελευταίο κρούσμα ήταν ιερέας που είχε πρόσφατα ταξιδέψει στο Άγιο Όρος. Την ίδια ώρα ο δημοσιογράφος Σάκης Βούτος επισημαίνει ότι τα κρούσματα είναι συνολικά έξι και όχι πέντε μιας και ο 41χρονος συνδέεται με κρούσμα κορονοϊού.

Ας ακούσουμε τι είπε ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός στο ραδιόφωνο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ