Την υποδέχτηκαν με χαρά
Κοντά στους Κεφαλλονίτες της Αθήνας η Βικτώρια -Παρευρέθηκε στην κοπή πίτας της Αδελφότητας Πειραιά
Πολιτική
27/01/2020 | 10:30

Το επαγγελματικό πρόγραμμα της Βικτώριας Αλεξανδράτου είναι σχεδόν πάντα πλήρες και πολύ απαιτητικό. Βέβαια, η πρόσφατα πρωτοεμφανιζόμενη πολιτικός στα κοινά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης έχει μπει πολύ δυναμικά με τη νέα χρονιά. Προσπαθεί να συνδυάσει την «αγάπη» της, όπως λέει η ίδια, για τα νησιά μας αλλά και την δουλειά με την οικογένεια.

Έτσι λοιπόν η Βικτώρια μηδενίζει ξανά τις αποστάσεις, ταξιδεύοντας στο νησί για τις διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά συγχρόνως βρίσκεται σε όλες τις δραστηριότητες της παροικίας στην Αθήνα.

Τα τελευταία μάλιστα Σαββατοκύριακα τα πέρασε… ευρισκόμενη μεταξύ Κεφαλονιάς και Αθήνας. Το Σάββατο που μας πέρασε βρέθηκε στη κοπή της βασιλόπιτας της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Πειραιά. Οι συμπατριώτες μας την υποδέχτηκαν με χαρά, ενώ οι παλιότεροι θυμήθηκαν τα χρονιά που οι γονείς της δραστηριοποιούνταν ενεργά με τα δρώμενα της Αδελφότητας.

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το ekefalonia η Βικτώρια Αλεξανδράτου είχε ένα σύντομο  τετ -α- τετ με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Δημήτριο.

Αξίζει: Δύσκολα βρίσκεις πολιτικό που μετά τις εκλογές έχει την ίδια ή ακόμη μεγαλύτερη δραστηριότητα και αυτό μας είναι δύσκολο να μην το αναγνωρίσουμε.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer