Κωνσταντίνος Πρέντζας: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας
Feature
15/07/2021 | 08:20

Αισθάνομαι την εσωτερική ανάγκη και την ηθική υποχρέωση, δημοσίως να εξάρω τη στάση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Αργοστολίου.
Σε μία πολύ δύσκολη υγειονομικά περίπτωση, σε μεταμεσονύκτια ώρα, με άλλα σοβαρά περιστατικά να λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα, από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στο νοσοκομείο και παρέλαβαν οι τραυματιοφορείς τη μητέρα μου και αντιμετωπίστηκε το συμβάν στα επείγοντα μέχρι και τη στιγμή που έφυγε το ασθενοφόρο για Πάτρα, Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου υπερέβαλε εαυτόν!!
Η δε προετοιμασία της ασθενούς, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της εκτός Κεφαλονιάς, ήταν υποδειγματική και συνέβαλε τα μάλα ώστε σήμερα να είναι εν ζωή.
Δεν χρειάστηκε ούτε ¨μέσον¨, ούτε παρακάλια, ούτε τίποτε, διότι οι άνθρωποι του νοσοκομείου απολύτως ευσυνείδητα και με αίσθηση καθήκοντος θέλησαν να σώσουν μία ζωή, όποια κι αν ήταν αυτή!
Όποιες ελλείψεις και αν έχει το νοσοκομείο μας σε μηχανήματα και προσωπικό, θαρρώ όλοι μας πρέπει να αισθανόμαστε ασφαλείς και σίγουροι, διότι το προσωπικό του είναι κάτι παραπάνω από καταρτισμένο και ευσυνείδητο….. είναι Άνθρωποι ικανοί.
Τους ευχαριστώ και με κάνουν να θέλω να είμαι σαν αυτούς….. αποτελούν παράδειγμα.

Κωνσταντίνος Πρέντζας

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ