Ο Άγγελος απαντά στις …στρακαστρούκες του Σταύρου Σπαθή
Κωνσταντάκης: Έχω μεγάλη απορία και θέλω να μάθω τι ακριβώς χρηματοδοτεί ολόκληρο Επιμελητήριο…
06/04/2018 | 14:50

Νωρίτερα σήμερα το τοπικό Επιμελητήριο με ανακοίνωση που υπέγραφαν ο Σταύρος Σπαθής και ο Χρήστος Καμπανός μας πληροφορούσε ότι «συμμετέχει για πρώτη φορά, χρηματοδοτώντας την εκδήλωση της πρωινής Ανάστασης, στο έθιμο του σπασίματος των σταμνών από το καμπαναριό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αργοστόλι».

Όμως ένα σχόλιο του Προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελου Κωνσταντάκη στο facebook φαίνεται να δημιουργεί σε δημότες αλλά και δημοσιογράφους εύλογα ερωτήματα σε σχέση με την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ έγραψε λοιπόν «Έχω μεγάλη απορία και θέλω να μάθω τι ακριβώς χρηματοδοτεί ολόκληρο Επιμελητήριο»!!!

Και εδώ μπαίνουν ερωτήματα: Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ εκφράζει απορία όταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας είπε ότι το Επιμελητήριο χρηματοδοτεί την πρωινή Ανάσταση. Εδώ κάτι συμβαίνει…Δεν το γνωρίζει αυτό ο Κωνσταντάκης; Δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των συνδιοργανωτών; Δεν έχει ενημερώσει ο Σταύρος Σπαθής τους άλλους συνδιοργανωτές; Μήπως χρηματοδοτείται κάποια άλλη δράση και όχι η πρωινή Ανάσταση; Τι ακριβώς συμβαίνει;

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει Επιμελητήριο και ΚΕΔΗΚΕ να παράσχουν τις απαραίτητες επεξηγήσεις ώστε να διαλυθεί η «ομίχλη» και η διαφαινόμενη παρεξήγηση.