Έως την 1η Μαρτίου
«Κόκκινη» από σήμερα η Κεφαλονιά -Τι μέτρα θα ισχύουν σε όλο το νομό
Covid-19
19/02/2021 | 23:48

Στην πλευρά των «κόκκινων» περιοχών πέρασε η Κεφαλονιά, με εξαίρεση την Ιθάκη, έπειτα από την επαναφορά του χάρτη μέτρων υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας.

Σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την ένταξη της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας σε καθεστώς αυξημένου κινδύνου (κόκκινο).

Τα ειδικότερα μέτρα που θα ισχύουν στο νέο επιδημιολογικό επίπεδο είναι:

-Aπαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί

– Δια ζώσης εκπαίδευση για Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια.
– Εξ αποστάσεως εκπαίδευση (τηλεκπαίδευση) για τα Λύκεια
– Στους χώρους λατρείας, επιτρέπονται μέχρι 9 άτομα κατά την τέλεση λειτουργιών.
– Η λειτουργία καταστημάτων γίνεται με την μέθοδο της παράδοσης click away. Στα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, καθώς και τα κομμωτήρια, τα καταστήματα περιποίησης και τα βιβλιοπωλεία γίνεται με τη διαδικασία του προκαθορισμένου ραντεβού. Προαιρετικό (διευρυμένο) ωράριο λειτουργίας από τις 07.00 έως στις 17.30
-Καταστήματα τροφίμων προαιρετικό (διευρυμένο) ωράριο λειτουργίας από τις 07.00 έως στις 17.30
Για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τα μέτρα που ισχύουν στο ως άνω επιδημιολογικό επίπεδο μπορείτε να δείτε το ΦΕΚ 534Β/2021 στην ιστοσελίδα http://www.et.gr/index.php/anazitisi-fek

Τα ως άνω μέτρα θα ισχύσουν μέχρι την 1η Μαρτίου 2021, οπότε και θα επανεξεταστούν τα δεδομένα που θα έχουν προκύψει. Τηρούμε τα μέτρα, μένουμε ασφαλείς για εμάς, τους οικείους μας και τους συμπολίτες μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia