Σχέδιο της ΝΔ για Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Κεφαλονιά τους επόμενους μήνες
Κλιμάκιο της ΝΔ την Τετάρτη στην Κεφαλονιά -Έρχονται Οικονόμου και Κονταδάκης
Πολιτική
13/02/2018 | 09:25

Ο Τομέας Υγείας με τη Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ ξεκινάει κύκλο επισκέψεων και επαφών στα Ιόνια Νησιά και στην Ήπειρο το επόμενο διάστημα. Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο τομεάρχης υγείας κ. Βασίλης Οικονόμου καθώς και ο Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος, δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Στέλιος Κονταδάκης.

Η  υγεία βρίσκεται στον πυρήνα  του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ.
Μακριά από “κάλπικες” υποσχέσεις και “μεγάλα” λόγια, τα αποτελέσματα των οποίων “πληρώνει” ακριβά η χώρα, η ΝΔ ακούει τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας και βλέπει από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες προκειμένου να επικαιροποιήσει το ​πρόγραμμα της και να δώσει συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις.

Το κλιμάκιο της ΝΔ θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας των Ιονίων Νήσων και της Ηπείρου. Συγχρόνως, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων καθώς και εκπροσώπους της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Πρόθεση της ΝΔ είναι τον Απρίλιο να διοργανώσει τέσσερα (4) Αναπτυξιακά Συνέδρια, ένα σε κάθε Νομό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Σε αυτά τα Αναπτυξιακά Συνέδρια θα αναπτυχθεί και θα οριστικοποιηθεί το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για τα Ιόνια Νησιά.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα επισκέψεων στους Νομούς, θα έχει ως εξής:

  • Ν. Κεφαλληνίας, 14-15 Φεβρουαρίου 2018
  • Ν. Ζακύνθου, 22-23 Φεβρουαρίου 2018
  • Ν. Κέρκυρας-Ν. Ιωαννίνων-Ν. Θεσπρωτίας, 1-2 & 3 Μαρτίου 2018

Ν. Λευκάδας -Ν. Άρτας-Ν. Πρέβεζας,  8-9 & 10 Μαρτίου 2018

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer