Κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον Μπαλέρμπα επισκέπτεται σήμερα την Κεφαλονιά -Έκτακτη συνεδρίαση το απόγευμα της Νομαρχιακής
Πολιτική
30/03/2023 | 08:17

Κλιμάκιο της ΝΔ επισκέπτεται σήμερα την Κεφαλονιά με επικεφαλής τον υπεύθυνο εκλογών στα Επτάνησα Αθανάσιο Μπαλέρμπα και τη συμμετοχή στελεχών του κόμματος από την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα θα συνεδριάσει το κομματικός όργανο της ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς όπου σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό να ανακοινωθεί στα στελέχη και επίσημα το ψηφοδέλτιο του κόμματος καθώς και άλλες οργανωτικές λεπτομέρειες ενόψει των εκλογών της 21ης Μαϊου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σύσκεψη θα είναι εκτός από την πρόεδρο της Νομαρχιακής Γιάννα Κουλουμπή, όλα τα μέλη της Νομαρχιακής, και των τοπικών οργανώσεων.

Σε αυτή θα καθοριστούν όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες των επόμενων επτά εβδομάδων έως τις εκλογές, ενώ θα ξεκινήσουν περιοδείες σε όλα τα χωριά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

«Σύνθημά μας είναι το έργο μας και οι δεσμεύσεις που τηρήσαμε. Τώρα όμως είναι η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά ακόμη πιο τολμηρά. Αυτό είναι το καθήκον μας. Και αυτό θα κάνουμε», τονίζει ο πρωθυπουργός στις αναρτήσεις του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer