Υποψήφιος στο Επικρατείας της ΝΔ
«Κλείδωσε»: Την Δευτέρα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ με τον Χρήστο Ταραντίλη
Πολιτική
28/06/2019 | 12:18

Σε προεκλογικούς ρυθμούς μπαίνει η τοπική ΝΔ. Με εντολή του Προέδρου του κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη κατεβαίνει στο νησί μας ο, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και στενός συνεργάτης του Προέδρου της ΝΔ, κ. Χρήστος Ταραντίλης.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 1ηΙουλίου, ο κ. Ταραντίλης θα περιοδεύσει σε όλο το νησί και θα επικοινωνήσει με φίλους και στελέχη του κόμματος. Το βράδυ της ίδια ημέρας θα γίνει και η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Αργοστόλι.

Παράλληλα, από Δευτέρα μπαίνει σε προεκλογικούς ρυθμούς και η τοπική ΝΟΔΕ με καθημερινές δράσεις και επισκέψεις κλιμακίων του κόμματος σε όλο το νησί, ενώ παράλληλα θα περιοδεύουν μαζί και οι τρεις υποψήφιοι του κόμματος.

 

Ποιος είναι ο Χρήστος Ταραντίλης

 

Ο Χρήστος Ταραντίλης είναι Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Λήψης Αποφάσεων στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και συγγράψει δεκάδες άρθρα σε διεθνή περιοδικά διοικητικής επιστήμης, λαμβάνοντας χιλιάδες αναφορές παγκοσμίως.  Παράλληλα, η επίδοση του Καθ. Ταραντίλη στη διδασκαλία έχει αναγνωρισθεί από τους προπτυχιακούς και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του και αυτό αντανακλάται στον αριθμό βραβεύσεων που έχει λάβει τα τελευταία δεκαπέντε  χρόνια.

Ο Καθ. Ταραντίλης έχει συμμετάσχει σε σημαντικό αριθμό συμβουλευτικών και ερευνητικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ έχει επίσης διατελέσει σύμβουλος στρατηγικής σε οργανισμούς και επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ

Την Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Mediterranee, στη Λάσση, θα πραγματοποιηθεί  προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ με κύριο ομιλητή τον υποψήφιο Βουλευτή Επικρατείας, κ. Χρήστο Ταραντίλη, και παρουσίαση των υποψήφιων Βουλευτών της ΝΔ στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, κας Βικτώριας Αλεξανδράτου, κ. Παναγή Καππάτου και κ. Γιώργου Κοκκόλη.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει!

 

Ν.Ο.ΔΕ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer