Με «άρωμα» Κεφαλονιάς
«Κλειδώνουν» Αφροδίτη και Μαριλίζα στον Ανασχηματισμό του Τσίπρα
27/08/2018 | 11:25

Γράφει και σβήνει ονόματα ο Τσίπρας – Ο κρίσιμος ρόλος των δύο έμπιστων υπουργών του και ο γρίφος του Τσακαλώτου – Πώς ο Τσίπρας θα διατηρήσει τις ισορροπίες σε κυβέρνηση και κόμμα

Ο ίδιος επιθυμεί μια εκ βάθρων ανανέωση στο κυβερνητικό σχήμα, αλλά προς το παρόν οι «καραμπόλες» ανάμεσα σε αυτούς που θα φύγουν, σ’ αυτούς που θα έρθουν και σ’ αυτούς που θα αλλάξουν πόστο στο νέο υπουργικό σχήμα, μοιάζουν να έχουν αρκετές δυσκολίες.

Μέσα σε αυτό το σύννεφο σκέψεων του Πρωθυπουργού είναι και ο θετικός αντίκτυπος από το διάγγελμα και την επίσκεψη του στην Ιθάκη. Κάτι, που όπως φαίνεται, σε ένα βαθμό το πιστώνεται και η τοπική βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Όπως όλα δείχνουν η κα Θεοπεφτάτου αφήνει τη Γραμματεία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και «μετακομίζει» σε θέση υφυπουργού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν σενάρια που θέλουν και μία ακόμη γυναίκα από το νησί μας να μπαίνει στο Κυβερνητικό σχήμα και δεν είναι άλλη από τη Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου. Στο παρά πέντε σε προηγούμενο ανασχηματισμό δεν βρέθηκε σε κάποιο υπουργείο αλλά τώρα, όπως όλα δείχνουν, θα έχει ρόλο στη …προεκλογική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε αν όλα αυτά τα σενάρια ευσταθούν και αν θα έχει «άρωμα» Κεφαλονιάς ο πολύαναμενόμενος ανασχηματισμός.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ