Κινητοποίηση έξω από την Alpha Bank ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας
Κοινωνία
19/09/2023 | 17:28

Κινητοποίηση έξω από την Alpha Bank στο Αργοστόλι πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης, από κοινού με σωματεία εργαζομένων, ενάντια στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας 6μελούς οικογένειας από το Ληξούρι.

Για δάνειο 80.000 ευρώ που είχε λάβει αυτοαπασχολούμενος επαγγελματίας πριν από 15 χρόνια, η τράπεζα σήμερα ζητά 240.000 ευρώ και το σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό για 90.000 ευρώ στις 27 Σεπτέμβρη, με κίνδυνο να μείνει στον δρόμο οικογένεια με τρία παιδιά και τον παππού τους, που συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι.

«Είχα πάρει ένα δάνειο για να μπορέσουμε να αγοράσουμε το οικόπεδο. Ήρθε η οικονομική κρίση, όπως και τα απανωτά μέτρα και δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ. Σήμερα θέλουν να με πετάξουν στον δρόμο», σημειώνει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», επισημαίνει με τη σειρά του το Εργατικό Κέντρο, καλώντας σε υπεράσπιση της εργατικής – λαϊκής κατοικίας, ενάντια στα «κοράκια» των fund, αλλά και στα μέτρα των εκάστοτε κυβερνήσεων που «άνοιξαν την όρεξή τους».

Πηγή: 902.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer