Στη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε
Κι όμως, η Γιάννα τους έβαλε στο ίδιο τραπέζι-Όλα το παρασκήνιο από το Ληξούρι
08/10/2018 | 11:11

Μια έκτακτη συνεδρίαση ΝΟ.Δ.Ε. συγκάλεσε χθες η πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, Γιάννα Κουλουμπή, με σκοπό να συζητηθούν οργανωτικά θέματα και προφανώς λόγω της έντονης φημολογίας περί έλευσης του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά στις 20 Οκτωβρίου. 

Δεν ήταν όμως απλώς μια συνάντηση στελεχών της ΝΟ.Δ.Ε., αφού για πρώτη φορά πραγματοποιείται συνεδρίαση της Οργάνωσης πέρα από τα στενά όρια του Αργοστολίου, κάτι που δείχνει ότι η νέα Πρόεδρος επιθυμεί να φέρει νέα ήθη όσον αφορά στη λειτουργία της ΝΟ.Δ.Ε. και του ρόλου των στελεχών της. Η συνεδρίαση λοιπόν έγινε στο Ληξούρι(1η έκπληξη) σε χώρο του ξενοδοχείου του στελέχους της ΝΔ, Βασίλη Ρουχωτά (2η έκπληξη…) και μάλιστα με τη συμμετοχή εκείνων που μέχρι χθες για τους πολιτικούς σχολιαστές του τόπου ήταν… σκοτωμένοι…! 

Ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Αντώνης Κατσιγιάννης έφτασε “αγκαζέ” με τον Βασίλη Ρουχωτά… Ο άλλος πρώην Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Βαγγέλης Λουκέρης, αν και με βαρύ κρύωμα, συμμετείχε και μάλιστα ενεργά με προτάσεις…

Και πάμε τώρα στην 3η έκπληξη… Παύλος Παπαδάτος, Χαράλαμπος Λυκούδης, Γιώργος Κοκκόλης αντάλλαξαν απόψεις για το πως θα οργανωθεί καλύτερα η πιθανή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά! 

Φυσικά τα ψηφοδέλτια δεν έχουν κλείσει, αλλά δεν το λες και λίγο πράγμα να κάθονται όλοι αυτοί στο ίδιο τραπέζι, ενώ γράφονται και ακούγονται καθημερινά τοοοοόσα πολλά για τις μεταξύ τους σχέσεις!

Αν δεν κάνουμε λάθος, τέτοια συνάντηση τάσεων και απόψεων στην τοπική ΝΔ έχει να γίνει από πολύ παλιά… ίσως από το 2004! Συνεπώς η επιτυχία χρεώνεται στην Πρόεδρο που κρατά ισορροπίες και φαίνεται.

Όσο για τους υπόλοιπους; Κρατήστε αυτή την εικόνα από δω και στο εξής, ήρθε η ώρα για ενότητα και δουλειά!