Κέρκυρα: Συντονιστής Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν κρατάω πλέον προσχήματα και ισορροπίες”
Πολιτική
20/02/2024 | 17:44

Και στην Κέρκυρα απλώνεται η εσωκομματική σύγκρουση του ΣΥΡΙΖΑ με νέες αντιδράσεις από μέλη του κόμματος, που είχαν παραμείνει μετά την εκλογή Κασελάκη. Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Χρήστος Μωραίτης, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κέρκυρας σήμερα το πρωί, εκφράζει πλέον δημόσια τη διαφωνία του με το ερωτηματολόγιο που έθεσε σε ηλεκτρονική ψηφοφορία ο Πρόεδρος Στέφανος Κασελάκης.

«Δεν κρατάω πλέον ισορροπίες και προσχήματα» δηλώνει ο κ. Μωραίτης, φανερά εξοργισμένος και τονίζοντας ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις. Ο κ. Μωραίτης θεωρεί ότι αυτά πρέπει να συζητηθούν σε ένα τακτικό συνέδριο και αφού έχει προηγηθεί διάλογος με σαφείς προτάσεις και κυρίως από την πλευρά του προέδρου του κόμματος. Εκτός από το διαδικαστικό θέτει και πολιτικά το ζήτημα τονίζοντας ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο που η κοινωνία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, όπως είπε, αυτά έχουν αποφασιστεί πρόσφατα, στο τελευταίο συνέδριο.

Απαντώντας στο ερώτημα που θέτουν πολλοί, αν τελικά θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο, εξέφρασε και τις δικές του αμφιβολίες παρότι όπως είπε, ο ίδιος ως σύνεδρος έχει ετοιμάσει ακόμη και τα εισιτήρια για Αθήνα.

Σε ότι αφορά την πληροφορία ότι πολλοί ετοιμάζονται για πρόταση μομφής εναντίον του Στέφανου Κασελάκη εξηγεί ότι απαιτείται μεγάλη πλειοψηφία των μελών της Κεντρικής Επιτροπής και δεν είναι σίγουρο ότι θα συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός , «πάντως έχουν ανάψει τα τηλέφωνα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ertnews.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer