Κέρκυρα: Συνάντηση Κουρή -Λέσση για θέματα αγροτικής οικονομίας
Αυτοδιοίκηση
13/01/2022 | 14:04

Συνεργασία μου με τον Δήμαρχο και τα στελέχη του ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Στα πλαίσια της τακτικής παραμονής μου στην Κερκυρα συναντήθηκα με τον Δήμαρχο ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ κ. Κώστα Λεσση και τους αντιδημάρχους κ. Νίκο Μπόγδο και κ Νίκο Κουρτέση.

Ήταν μία ουσιαστική τακτική συνάντηση εργασίας την οποία κάνουμε πάντα κατά την παραμονή μου στο νησί στην οποία συζητήσαμε τρέχοντα θέματα αγροτικής οικονομίας σχετικά με αγροτική οδοποιία, Ομβροδεξαμενές, το Προγραμμα εξηλεκτρισμού της ΠΙΝ, το δίκτυο Αρδρευσης της λιμνοδεξαμενής Μοσχόπουλου, την αξιοποίηση και τον εκσυχρονισμό των αλιευτικών καταφυγίων του Δήμου. Μας απασχόλησε η αποκατάσταση των ζημιών από την καταιγίδα «Μπάλλος» και ιδιαίτερα το αγροτικό δίκτυο και η αποκατάσταση και εξυγίανση της Λιμνοθάλασσας Κορισσίων.

Το ενημέρωσα για την πορεία των προγραμμάτων που έχει προγραμματίσει και εκτελεί η ΠΙΝ, αγροτικός Εξηλεκτρισμός, Προγραμμα Δακοκτονίας , καταπολέμηση του «Μαύρου Ακανθώδους», εκπαίδευση των αγροτών.

Η συνεργασία μου με τους Δημάρχους κσι τα στελέχη των Δήμων είναι πάντα εποικοδομητική για την διαχείριση θεμάτων πρωτογενούς παραγωγής και αποσκοπεί τόσο στην ενηνερωση όσο και στην συνεργασία για την υλοποίηση έργων και δράσεων.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ