Κέρκυρα: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα
Πολιτική
19/02/2024 | 19:29

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στο Corfu Palace, η παρουσίαση του βιβλίου «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΟΡΑΜΑΤΟΣ» του Δημήτρη Τσιόδρα, δημοσιογράφου και διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Στην κατάμεστη αίθουσα, χαιρετισμό απεύθυναν οι Γιάννης Τρεπεκλής, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και Στέφανος Γκίκας, Βουλευτής Κέρκυρας. Για το βιβλίο μίλησαν ο Ανδρέας Φλώρος, Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Νίκος Παπαδημητρίου, Ομότιμος καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου, Φωτεινή Καρλάφτη – Μουρατίδη, Διδάσκουσα του τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Γιάννης Κοντός, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρεβύθης.

Ο κ. Τσιόδρας, μιλώντας στο σταθμό μας τόνισε ότι το ευρωπαϊκό εγχείρημα βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη. Οι αποφάσεις του επηρεάζουν την καθημερινότητά μας και οφείλουμε να είμαστε ενήμεροι για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις, ιδίως τώρα που ακραία πολιτικά φαινόμενα καταγράφουν ιδιαίτερη δυναμική στην Ευρώπη. Τέλος, δεν διέψευσε το ενδεχόμενο καθόδου του στις ερχόμενες ευρωεκλογές αν και όπως είπε αυτό βρίσκεται στην απόλυτη ευχέρεια του πρωθυπουργού. .

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer