Τα αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 9-10 το βράδυ
Κεντροαριστερά: Ομαλά διεξάγεται η ψηφοφορία -Μονομαχία Γεννηματά -Ανδρουλάκη
Πολιτική
19/11/2017 | 10:46

Χωρίς σημαντικά προβλήματα άνοιξαν στις 8 το πρωί οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εκλογών ανάδειξης ηγεσίας για τον νέο φορέα της προοδευτικής παράταξης. Ορισμένα μεμονωμένα περιστατικά ξεπεράστηκαν γρήγορα και η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά. Αρκετά ικανοποιητικός είναι και ο ρυθμός προσέλευσης των μελών και φίλων για να ψηφίσουν τη νέα ηγεσία επιλέγοντας την Φώφη Γεννηματά ή τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η ψηφοφορία διεξάγεται σε πέντε εκλογικά τμήματα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη μέχρι τις 20:00 το βράδυ. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον α΄ γύρο οι οποίοι μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν με την ταυτότητα ή το διαβατήριο. Δεν απαιτείται η καταβολή 3 ευρώ, όπως την προηγούμενη Κυριακή. Όμως, όποιος θέλει μπορεί να δώσει χρήματα για τους πληγέντες στη Δυτική Αττική.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π.Ε ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
 Δήμος  Διεύθυνση Κέντρου  Ονομασία
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Πλατεία Βεργωτή,Αργοστόλι Παλιό Δημαρχείο
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Σάμη Παλιό Δημαρχείο
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Σκάλα Παλιό Δημαρχείο
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Ληξούρι Είσοδος Δημοτικού Θεάτρου
ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Π.Ε ΙΘΑΚΗΣ
 Δήμος  Διεύθυνση Κέντρου  Ονομασία
ΔΗΜΟΣ ΙΘΑΚΗΣ Ιθάκη ΚΑΠΗ Δήμου

Τα αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 9-10 το βράδυ

Πρόσκληση για μαζική συμμετοχή και στις σημερινές εκλογές, απηύθυνε τόσο ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής, καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος, όσο και οι 2 υποψήφιοι, οι οποίοι με μηνύματά τους δίνουν έμφαση στην ενότητα και την πολιτική αναγέννηση της παράταξης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer