Κεκάτος: Η «αναβάθμιση» του Θεόφιλου Μιχαλάτου
Τουρισμός
15/06/2017 | 14:01

Με έκπληξή μου, στο συμβούλιο της 14ης Ιουνίου διαπίστωσα την μεγάλη επικοινωνιακή «αναβάθμιση» του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου, σε θέματα κριτικής για την τουριστική πολιτική του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Συγκεκριμένα,  μετά την 6ετή εμμονή του κ. Μιχαλάτου  με το πρόσωπό μου, απαξιώνοντας, προσβάλλοντας και χλευάζοντας κάθε πρόταση της τουριστικής επιτροπής του Δήμου σε θέματα τουριστικής προβολής, μετά  την αδυναμία κατάθεσης έστω και συμβολικά μιας πρότασης περί βελτίωσης του τουριστικού προϊόντος, στο  χθεσινό δημοτικό συμβούλιο έκανε τη μεγάλη του υπέρβαση μπαίνοντας και στον χώρο του ψεύδους…

Ο ψεύτης λοιπόν, κ. Μιχαλάτος, που δήλωσε εν γνώση του ψευδώς και συκοφαντώντας με ότι δεν παρέστην στο 2ο EUSAIR Φόρουμ στα Ιωάννινα (στο οποίο παρεμπιπτόντως ούτε κι εγώ τον συνάντησα), θεώρησε ως επιχείρημα τα ασύστολα ψέματα. Για να τελειώνουμε μια κι έξω με αυτά, επισυνάπτω τα στοιχεία που αποδεικνύουν του λόγου μου το αληθές και του λόγου του κ. Μιχαλάτου το ψευδές:

  1. Το σχετικό δελτίο τύπου
  2. Φωτογραφική απόδειξη με τον Δήμαρχο Κέρκυρας, κ. Νικολούζο
  3. Ευχαριστήριο του συνεδρίου για τη συμμετοχή μου

Ολοκληρώνοντας, με ενδιαφέρον αναμένω την περαιτέρω επικοινωνιακή κατρακύλα του κ. Μιχαλάτου σε τουριστικά θέματα που χρήζουν κριτικής, συγχαίροντάς τον ταυτόχρονα για τα ασύστολα ψέματα που επιπολαίως και εν γνώση του εκτόξευσε κατά πάγια συνήθειά του.

ΥΓ) Για καθαρά πληροφοριακούς λόγους, αναφέρω ότι στο parasite που επιμελώς οργανώνει ο κ. Μιχαλάτος, ουδέποτε ενδιαφέρθηκε ο διαχειριστής του να ενημερωθεί από εμένα, ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού, για το συγκεκριμένο συνέδριο. Αντί αυτού, επιδίδεται σε παραπληροφόρηση με επαγγελματίες λασπολόγους.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού

Ευάγγελος Κεκάτος

Η Κεφαλλονιά για δεύτερη συνεχή χρονιά στο 2ο EUSAIR Φόρουμ

Στα Ιωάννινα βρέθηκε στις 11 και 12 Μαΐου, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος, εκπροσωπώντας τον Δήμο Κεφαλλονιάς, στο 2ο Φόρουμ της Στρατηγικής της Ε.Ε. για την Περιφέρεια Αδριατικής-Ιονίου (EUSAIR). Η Κεφαλλονιά έτσι έδωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά «το παρών» στο συγκεκριμένο φόρουμ, ενώ η πρώτη ήταν πέρυσι στο Dubrovnik της Κροατίας.

Οι εκδηλώσεις του φόρουμ πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Hotel du Lac και συμμετείχαν οι εθνικές αρχές και των οχτώ χωρών που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, δηλαδή Ελλάδα, Αλβανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κροατία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Σερβία και Σλοβενία. Επίσης, ανώτατα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι διήμερες εκδηλώσεις έδωσαν τη δυνατότητα σε επιχειρηματικούς και ερευνητικούς οργανισμούς, καθώς και σε φορείς τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης από τις χώρες της Αδριατικής και του Ιονίου να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνείς συνεργασίες.

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ, οι συμμετέχοντες είχαν επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και περιφερειακούς φορείς σχετικά με πολιτικές, προγράμματα και δυνατότητες συνεργασίας σε τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης.

Οι βασικοί θεματικοί τομείς, τέλος, που απασχόλησαν το φόρουμ ήταν οι θαλάσσιες τεχνολογίες, οι υδατοκαλλιέργειες, τρόφιμα και ποτά, οι θαλάσσιες μεταφορές και υπηρεσίες, το θαλάσσιο περιβάλλον και ο τουρισμός.

(επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό, διακρίνεται ο κ. Κεκάτος με τον Δήμαρχο της Κέρκυρας, κ. Κ. Νικολούζο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer