Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σπύρος Μοσχόπουλος, ο αντιδήμαρχος Λειβαθούς Βαγγέλης Κεκάτος, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Μάρκος Κοτσιλίνης.
Κέφι, χορό και πλήθος κόσμου είχε η κοπή της πίτας του «Αίνου»
Κοινωνία
24/01/2012 | 13:27

Πηγή: Ανεξαρτήτος

Κέφι, χορό και πλήθος κόσμου είχε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλαχάτων ο «Αίνος» που φέτος έγινε στο εστιατόριο «Ανδρομέδα» στα Βλαχάτα, προς τιμήν  του εκπρόσωπου της Κεφαλονιάς  στην Δ’ Εθνική Α.Ο. Εικοσιμίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σπύρος Μοσχόπουλος, ο αντιδήμαρχος Λειβαθούς Βαγγέλης Κεκάτος, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης  Μάρκος Κοτσιλίνης, οι δημοτικού σύμβουλοι  Σπύρος Σαμούρης,  Βίκτωρας Ρουχωτάς και  Νίκος Σκλάβος, ο πρώην Νομάρχης Διονύσης Γεωργάτος, ο τέως πρόεδρος Νομαρχιακούς συμβουλίου Νίκος Βαλλιανάτος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχάτων Απόστολος Χαραλαμπάτος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Βαγγέλης Μαζαράκης και ο αντιπρόεδρος Θέμης Βαλσαμής.
Στις αρχικές τους τοποθετήσεις ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Αίνος» Χαράλαμπος Μινέτος και ο πρόεδρος του Α.Ο. Εικοσιμίας Γιάννης Λυκούδης, αναφέρθηκαν στους στόχους  και τις επιδιώξεις  των συλλόγων τους.
Χορευτικά συγκροτήματα του πολιτιστικού συλλόγου «Αίνος», ξεκίνησαν με  τον καλύτερο τρόπο την βραδιά, το κρασί έρεε άφθονο  και το γλέντι κράτησε μέχρι πρωίας.

eikosimia-2 Da könnte man für vieles bundesweite schulformspezifische vorlagen schaffen, die im kern gleich bleiben, aber von den einzelnen schulen vor ort geringfügig angepasst werden hausarbeit schreiben diese Details können

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer