Αυτό το καλοκαίρι γνωρίζουμε καλύτερα την Ιθάκη
Kefalonian Lines …Κι ας λυσσομανάει ο άνεμος εμείς θα φθάσουμε στην Ιθάκη!
Κοινωνία
18/04/2018 | 08:55

Της Ελένη Βαλλιανάτου

Το  πελώριο μπλε καράβι  της  KEFALONIAN LINES  χάνεται πίσω από τα καταπράσινα βουνά της Κεφαλονιάς  και  η εντυπωσιακή θέα του κόλπου από την προκυμαία του καραβιού  αξίζει τον κόπο, ενώ μόλις πέσει ο ήλιος… τα πάντα λούζονται στο γλυκό φως του δειλινού και η θέα της Ιθάκης σας έχει ήδη εντυπωσιάσει! 

Ο καπετάνιος του πλοίου Χρήστος Μωραϊτης

Το περιπετειώδες και πολυτάραχο ταξίδι του ήρωα προς την πατρίδα του την Ιθάκη έκανε αυτό το νησί μυθικό  και αθάνατο. Το μετέτρεψε σε  έμπνευση και καταφύγιο, με τη βοήθεια της μούσας των ποιητών, όπως του Καβάφη. Το δικό σας ταξίδι σε αυτό το νησί του Ιονίου θα είναι το ίδιο «μυθικό» και αξέχαστο. Η καταπράσινη Ιθάκη με τις πανέμορφες παραλίες και τους καταπράσινους φυσικούς όρμους που λατρεύουν οι ιστιοπλόοι, τους κατοίκους της, που έχουν το πείραγμα και το χωρατό στο αίμα τους, τους παραδοσιακούς οικισμούς, το μαγευτικό Κιόνι, τη μεσαιωνική Ανωγή με τα «μενίρ», και την Εξωγή με τις «πυραμίδες» της είναι ένα νησί για όσους λατρεύουν το στοχασμό!

Αυτό το καλοκαίρι ταξιδέψτε στην Ιθάκη με ΚΕFALONIAN LINES και γνωρίστε την  λίγο καλύτερα! 

Επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό και το Λαογραφικό Μουσείο, την Μητρόπολη με το περίτεχνο καμπαναριό, τον Άγιο Νικόλαο των Ξένων όπου βρίσκεται και μια εικόνα του Ιησού που αποδίδεται στον Ελ Γκρέκο, αλλά και τα Ενετικά Κανόνια στη Λούτσα. Όλα αυτά με μια μικρή βόλτα στο κέντρο του οικισμού, ενώ στο μόλο της πλατείας θα δείτε το δισυπόστατο άγαλμα του Οδυσσέα, ένα πραγματικό κόσμημα. Κάντε τη βόλτα Μύλο – Παράγκα, και  ανεβείτε ως το Περαχώρι, το μοναδικό χωριό της νότιας Ιθάκης, πολύ κοντά στο Βαθύ!

Αυτό το καλοκαίρι ταξιδέψτε ….αναζητείστε  τη γαλήνη..μα πάνω από όλα αναζητείστε τη δική σας «Ιθάκη».!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia