Κεφαλονιά: “Περίεργες” επισκέψεις σε σπίτια στο Αργοστόλι από άτομα “υπεράνω πάσης υποψίας” με “απίθανες” δικαιολογίες-Τι ζητούν και τι πρέπει να προσέξετε
Κοινωνία
03/07/2022 | 10:17

Αναγνώστες-συμπολίτες μας καταγγέλουν περίεργα περιστατικά ππου χρήζουν διερεύνησης και συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στο Αργοστόλι.

Υπάρχουν κάποιες απροειοδοποίητες “επισκέψεις” σε σπίτια από άτομα “υπεράνω πάσης υποψίας” (κυρίως νεαρές κοπέλες), που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και κάνουν έρευνα για “οπτικές ίνες”. Το περίεργο βέβαια είναι ότι κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την συνήθη πρακτική των εταιρειών που δεν στέλνουν εκπροσώπους αλλά επικοινωνούν τηλεφωνικα ενώ και το Σαββατίοβραδο (γύρω στις 10) που έγινε μία τέτοια επίσκεψη σε οικία στο Αργοστόλι, δεν ενδείκνυται ασφαλώς για τέτοιες έρευνες. Οι αναγνώστες που επικοινώνησαν μαζί μας, δηλώνουν προβληματισμένοι, κάποιοι ήδη ενημέρωσαν την Αστυνομία και μας κάλεσαν να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και να φροντίσει να προσέχει καθώς είναι αδιευκρίνιστο τι ακριβώς ψάχνουν τα άτομα αυτά.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν και άμεση ενημέρωση των Αρχών!

Πηγή: kefaloniamagazine.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer