Εκεί που η Ελπίδα «παλεύει» με τον θάνατο
Κεφαλλονίτης γιατρός συγκινεί: Εθελοντής στη πρώτη γραμμή των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης στη μάχη κατά του Κορωνοϊού
Κοινωνία
23/12/2020 | 10:08

Κεφαλλονίτης γιατρός στη πρώτη γραμμή των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης δίνει το δικό του ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο μήνυμα.

Την ώρα που η Ελλάδα βιώνει μια από τις χειρότερες κρίσεις της ιστορίας της, τη στιγμή που κρίνεται η υγεία όλων μας και το Εθνικό Σύστημα Υγείας καλείται να αντιμετωπίσει πρωτόγνωρες καταστάσεις, υπάρχει και ο ανθρωπισμός. Αυτή η χαραμάδα ελπίδας και αισιοδοξίας, η αδόλευτη εκδήλωση αγάπης και προσφοράς που δίνουν οι εθελοντές.

Μπροστά σε αυτή τη δύσκολη και άνιση μάχη με τον αόρατο εχθρό, ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η εθελοντική προσφορά γιατρών και νοσηλευτών, που έφτασαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Κεφαλλονίτης γιατρός Πάνος Τράντζας, από το Αργοστόλι, ο οποίος συγκινεί με την ανάρτηση του στο facebook γράφοντας για τους συναδέλφους του «ο θεός να σας δίνει δύναμη!»

Ευτυχώς, υπάρχουν και αυτοί οι γιατροί!!!

 

Ακολουθεί η ανάρτηση του Κεφαλλονίτη γιατρού:

Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως η τωρινή το ομαδικό πνεύμα και η υψηλή αίσθηση του καθήκοντος είναι αυτά που σου επιτρέπουν να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες, ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη πριν μια εβδομάδα περίπου δεν ήξερα τι θα συναντήσω, σήμερα στην τελευταία εφημερία νιώθω ευγνώμων για όλη αυτήν την εμπειρία.

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι τιμή μου που συνεργάστηκα έστω και λίγο μαζί σας, ο ΘΕΟΣ να σας δίνει δύναμη …..

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ