Κεφαλλονίτικο χρώμα στις Κάννες
Κινηματογράφος
17/04/2018 | 18:01

Mε γυρίσματα στην Ελλάδα η νέα ταινία –συμπαραγωγή της StraDa Productions – του Gianni Zanasi («Η Ευτυχία είναι ένα Πολύπλοκο Σύστημα»), Τroppa Grazia φέρνει ελληνικό χρώμα στις Κάννες, καθώς επιλέχθηκε ως ταινία λήξης στο φημισμένο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών | Quinzainedes Realisateurs του 71ου Φεστιβάλ Καννών.

Πρόκειται για μια ζεστή, ανθρώπινη ιστορία που καθηλώνει και τελικά σε φέρνει αντιμέτωπο με το ερώτημα που όσο και να αποφεύγεις τελικά κάποια στιγμή χρειάζεται το απαντήσεις: «Τι χρειάζεται για να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους;».

Η συμπαραγωγή της StraDa Productions και της Pupkin Productions έχει πραγματοποιήσει γυρίσματα και στην Κεφαλονιά.

Πρωταγωνιστούν δύο μεγάλοι σταρ της Ιταλίας, η Alba Rohrwacher και ο Valerio Mastandrea που αγαπήσαμε στην ταινία Τέλειοι Ξένοι. Στο καστ ξεχωρίζουν ακόμα τα ονόματα των Elio Germano, Hadas Yaron και Giuseppe Battiston, όλοι καταξιωμένοι πρωταγωνιστές της ιταλικής κινηματογραφικής και θεατρικής σκηνής με πολλά βραβεία στο βιογραφικό τους.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ιστορία μιας 35χρονης γυναίκας, της Lucia, που μεγαλώνει μόνη την 13χρονη κόρη της. Προσπαθεί να χωρίσει με τον τωρινό της σύντροφό που της δυσκολεύει τη ζωή και αποφεύγει τον πατέρα της, πρώην μουσικό της τζαζ, με μεγάλη επιτυχία που την κατηγορεί για την μετέπειτα αποτυχία του. Η ίδια περνάει τη ζωή της αποφεύγοντας τα προβλήματα, μια ζωή ήσυχη, συμβατική, σχεδόν βαρετή. Ώσπου αφοσιώνεται σε έναν στόχο που με κάθε κόστος θέλει να πραγματοποιήσει. Και τότε ξεκινά η πραγματική της ζωή.

Πηγή: athensvoice.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia