ΚΕΔΗΚΕ: Οι εορταστικές εκδηλώσεις του τριημέρου
Πολιτισμός
24/12/2019 | 15:08

Σας αποστέλλουμε τις Εορταστικές Εκδηλώσεις του τριημέρου και σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΤΡΙΤΗ 24 Δεκεμβρίου 2019

⍟ ώρα 1.00μ στην πλατεία Καμπάνας. Οι Singapore Strings σμίγουν διαφορά είδη μουσικής αντλώντας υλικό κυρίως από κουλτούρες Latin, Fuk, Disco and Swing. Visit www.singaporestrings.com for more information. Συνδιοργάνωση Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

⍟  Η Φιλαρμονική Σάμης «Θέμος Αμούργης», υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Γεράσιμου Γεωργόπουλου το πρωί, παιανίζει τα  παραδοσιακά Κάλαντα και άλλες μελωδίες στην Έρυσσο.

Το απόγευμα η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας» υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη θα περιδιαβεί το Λιθόστρωτο, παιανίζοντας τα  Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και άλλες μελωδίες των ημερών.

ώρα 8.30μμ Η Γυναικεία Χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. υπό την δ/νση της μαέστρου Σταυρούλας Πολλάτου θα κάνει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της, στην Καθολική Εκκλησία. Επίσης θα συμμετέχει μικρό τμήμα της Χορωδίας Λειβαθούς της ΚΕΔΗΚΕ υπό την διεύθυνση του μαέστρου Βασίλη Καλογηρά.

ΠΕΜΠΤΗ 26 Δεκεμβρίου 2019 ώρα: 8.00μμ. Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

Η ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ πολιτισμός, διοργανώνει Συναυλία με τους ΝΙΚΟ ΖΙΩΓΑΛΑ & ΜΑΝΟ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗ. Μια συνάντηση εξαίρετων τραγουδοποιών σε μια μουσική παράσταση που περιέχει τραγούδια από τη δική τους δισκογραφία, αλλά και από την ελληνική παράδοση. Τιμή εισιτηρίων : προπώληση 13€, στο ταμείο 15€.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer