ΚΕΔΗΚΕ: Δηλώστε συμμετοχή στο Αργοστολιώτικο Καρναβάλι 2020
Πολιτισμός
06/02/2020 | 11:26

Το Αργοστολιώτικο καρναβάλι εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες. Φέτος, ξεκινάμε νωρίς, με ένα πλούσιο καρναβαλικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει πολυάριθμες εκδηλώσεις, ήδη από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, με κεντρικές τις ακόλουθες:

  • Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, καρναβαλικό χωριό & παρέλαση γκρουπ και αρμάτων στα Μεταξάτα
  • Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου, τσικνίζουμε το πρωί στην πλατεία Καμπάνας
  • Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, καρναβαλική παρέλαση γκρουπ και αρμάτων στον Πόρο
  • Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση στο Αργοστόλι
  • Κυριακή 1 Μαρτίου, η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση γκρουπ και αρμάτων στο Αργοστόλι

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί, ο καθιερωμένος κρυμμένος θησαυρός,  τα κούλουμα, αλλά και αρκετές εκδηλώσεις και χοροί, ώστε να ζήσουμε όλοι μια μοναδική αποκριά.

Για την καλύτερη οργάνωση, αλλά και για να καταρτιστεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, καλούμε όλους τους συλλόγους, φορείς, αλλά και ιδιώτες να μας γνωστοποιήσουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις τους το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, προκειμένου να συμπεριληφθούν σε αυτό.

Επίσης, καλούμε όλους να συμμετέχουν, αλλά και να δηλώσουν την συμμετοχή τους στα γραφεία της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. είτε ηλεκτρονικά στο σχετικό email (παρακαλούμε για τηλεφωνική επιβεβαίωση).

Πληροφορίες & Αιτήσεις: Γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στην πλαϊνή είσοδο του Θεάτρου Αργοστολίου «ο Κέφαλος» και στα τηλ. 26710.25600, e-mail: argostolitheatre@yahoo.gr.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer