Αντιπαράθεση στο facebook
Καυγάς Χουλιάρα -Τσελέντη για τον σεισμό στην Κεφαλονιά
19/01/2020 | 16:35

Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα εξ αφορμής του σεισμού 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στις 4.52 το πρωί στην Κεφαλονιά.

Πρόκειται για τους σεισμολόγους Άκη Τσελέντη και Γεράσιμο Χουλιάρα, η οποία γνωστοποιήθηκε από τον τελευταίο που ανακοίνωσε ότι ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, τον «μπλόκαρε» λόγω «επιστημονικής διαφωνίας», πιθανότατα με αφορμή τον πρωινό σεισμό στην Κεφαλονιά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χουλιάρας ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό πως «Φίλοι μου σας ενημερώνω ότι μόλις με μπλόκαρε από φίλο του στο Facebook ο διευθυντής μου, Άκης Τσελέντης, λόγω επιστημονικής διαφωνίας λέει… Εγώ δημόσιες και βιαστικές εκτιμήσεις με σκοπό την δημοσιότητα και τις δημόσιες σχέσεις δεν αναρτώ, συνεχίζω την δουλειά μου και δεν έχω να αλλάξω τίποτα ούτε με απασχολεί το σημερινό πρόβλημα που προέκυψε στον Άκη, δικός του είναι ο λογαριασμός και τον κάνει ό,τι θέλει με τους φίλους, συντοπίτες, πολιτικούς και ψηφοφόρους του, καλή του συνέχεια».

Για την Κεφαλονιά ο Ακης Τσελέντης έκανε σχετική ανάρτηση ενώ το Σάββατο είχε γράψει στο Facebook πως κάποιοι φίλοι του έχουν διαγραφεί από τον λογαριασμό του, όχι σκόπιμα αλλά λόγω ενός ειδικού λογισμικού που έχει εγκαταστήσει…

Φίλοι μου σας ενημερώνω ότι μόλις με μπλόκαρε από φίλο του στο Facebook ο διευθυντής μου Άκης Τσελέντης λόγο…

Δημοσιεύτηκε από Gerasimos Chouliaras στις Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Αγαπητοί φίλοι μπορεί κάποια από σας να διαπιστώσατε ότι διαγραφήκατε απο την λίστα των φίλων μου, αυτό δεν έγινε…

Δημοσιεύτηκε από Akis Tselentis στις Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Πηγή: thetoc.gr