Καταγγελία: Δεν είχε κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό και δεν την πήραν για δουλειά
Κοινωνία
18/06/2021 | 12:21

Στην καταγγελία ότι δεν προσελήφθη επειδή δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, προχώρησε μια γυναίκα, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (18/6) στο MEGA. Όπως είπε η ίδια, πήγε να προσληφθεί σε γνωστό πλαστικό χειρούργο, αλλά αυτό δεν έγινε γιατί είναι ανεμβολίαστη.

«Έχω δυνατό βιογραφικό. Μόλις είπα ότι δεν έχω εμβολιαστεί μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσει η πρόσληψη. Δεν με ρώτησαν καν γιατί δεν έχω εμβολιαστεί. Δεν είμαι αρνήτρια, απλώς θα κάνω το εμβόλιο αργότερα. Έχω σοβαρές αλλεργίες» σημείωσε η ίδια.

«Στην πρόσληψη έχει δικαίωμα να ρωτήσει ο εργοδότης» σημείωσε ο εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι είναι προσωπικό δεδομένο και η γυναίκα είχε δικαίωμα να μην απαντήσει. «Η κ. Αντριάννα έχει δίκιο αλλά και ο γιατρός έχει δικαίωμα να μην την προσλάβει» πρόσθεσε ο εργατολόγος.

«Αλλεργικός είναι ο μισός πληθυσμός που έχει εμβολιαστεί. Η κυρία να επικοινωνήσει με τον οικογενειακό της γιατρό και εκεί θα αποφασιστεί αν θα εμβολιαστεί ή όχι. Γιατί αλλεργικός δεν σημαίνει ότι δεν εμβολιάζεσαι» τόνισε από την πλευρά της η γιατρός, Ματίνα Παγώνη.

Πηγή: newsit.gr

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ