Καππάτος: Το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής έχει για όλους μας μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο μας [εικόνες]
Αθλητισμός
27/06/2022 | 22:03

Στο 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου» στην #Κεφαλονιά

Με πολύ μεγάλη χαρά βρέθηκα χθες στην τελετή της κεντρικής εκδήλωσης του τετραήμερου Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου», που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου και είχα την τιμή να απονείμω αναμνηστικά έπαθλα συμμετοχής στις ομάδες.


Οφείλω να συγχαρώ την ομάδα του Νομού μας ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ με τη συμμετοχή των μικρών αθλητριών για την εξαιρετική παρουσία τους, που μας κάνουν υπερήφανους για τις σπουδαίες διακρίσεις τους σε πανελλήνιο επίπεδο, ανταμείβοντας όσους τους παρακολουθήσαμε με ένα πλούσιο θέαμα σε μια γιορτή όχι μόνο άθλησης αλλά και ζωής!
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι οι δεκάδες εθελοντές που με την στήριξη και την πολύτιμη συνεισφορά τους κατάφεραν να ενώσουν τις δυνάμεις τους αρμονικά, σε συνδυασμό με την εμπειρία των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής για την επιστροφή του Φεστιβάλ στο νησί μας έπειτα από δύο χρόνια απουσία του και για την άψογη διοργάνωση στο #Αργοστόλι, στο #Ληξούρι και στα #Φραγκάτα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής κ. Σταύρο Μπασιαρδή, στην κ. Ελένη Δαρδαμάνη για το συντονισμό της εκδήλωσης και στην προπονήτρια της ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ κ. Μποζένα Μπαρτκόβσκα.

Μπράβο στους γονείς που προάγουν το φίλαθλο πνεύμα μέσω της ενασχόλησης των παιδιών τους με τον αθλητισμό, φροντίζοντας να παραμένουν τα γυμναστήρια γεμάτα από τους μικρούς μας αθλητές. Δίνουν με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία σε όλους μας να ενώνουμε τις δυνάμεις μας ως λαοί με διαφορετικές εθνικότητες, εμπειρίες και ιδέες για να επικοινωνήσουμε μέσω του Αθλητισμού, αναδεικνύοντας τον Πολιτισμό μας.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής έχει για όλους μας μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο μας, καθώς τιμά τη μνήμη και την μοναδική αθλητική κληρονομιά της Άννας Πολλάτου στην Ελλάδα και στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κεφαλονιά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer