Καππάτος: Ευχές για καλή επιτυχία στους μαθητές
Πολιτική
14/06/2020 | 07:37

Για τα παιδιά μας, που αύριο ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, είναι μια δοκιμασία για την οποία προετοιμάστηκαν σκληρά, όχι μόνο τον τελευταίο χρόνο αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής τους ζωής.  Το ταξίδι τους αυτό επισφραγίζεται με την συμμετοχή τους στις προσεχείς εξετάσεις.

Στους ίδιους τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους καθηγητές και τις καθηγήτριές τους και, φυσικά, στους γονείς τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για όλη αυτή τη προσπάθεια.

Τους τελευταίους μήνες η πατρίδα μας δοκιμάστηκε από την πανδημία του κορονοϊού. Μια υγειονομική κρίση που αντιμετωπίσαμε, και εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε σοβαρά, υπεύθυνα και κατά κοινή ομολογία αποτελεσματικά.

Στο περιβάλλον αυτό, τα παιδιά μας επηρεάστηκαν σε ευρεία κλίμακα. Υποχρεώθηκαν να απομακρυνθούν από τις σχολικές τάξεις και τους συμμαθητές τους, να προσαρμοστούν σε νέες μεθόδους εξ αποστάσεως διδασκαλίας και να αντιμετωπίσουν τα αναγκαία μέτρα της κοινωνικής αποστασιοποίησης που η κρίση του κορονοϊού μας επέβαλλε.  Και τα κατάφεραν.

Ο αγώνας που έφεραν εις πέρας αξίζει πολλαπλάσια υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες και αποτελεί για τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές τους, μια τεράστια επιτυχία.

Οι εξετάσεις είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη πρόκληση και μια δοκιμασία, αλλά να θυμάστε ότι είναι μόνο η αρχή από μια σειρά προκλήσεων που όλοι καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στην πορεία της ζωής μας.

Καλή Επιτυχία παιδιά και να γνωρίζετε πως η θετική σκέψη όλων είναι σήμερα μαζί σας. Το αξίζετε!

Με τιμή,

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer