Κανένας ηλεκτρονικός πλειστηριασμός στην Κεφαλονιά
Οικονομία
21/04/2018 | 10:35

Την ερχόμενη Τετάρτη, 25-4-2018, σε γνωστό συμβολαιογραφικό γραφείο του Αργοστολίου, ξεκινούν και στην Κεφαλονιά οι παράνομοι και άδικοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί οι οποίοι παραβιάζουν βασικές αρχές της αναγκαστικής εκτέλεσης και του δικαίου όπως αυτά ίσχυαν για δεκαετίες, ακόμη και στις πιο «σκοτεινές» περιόδους της χώρας.

Την μέρα αυτή, που δεν θα είναι η μοναδική καθώς σε λίγους μήνες δεκάδες περιουσίες στην Κεφαλονιά θα «μπουν» στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες των πλειστηριασμών, ένας συνάνθρωπός μας θα χάσει όλη του την περιουσία, το σπίτι και την μικρή επιχείρησή του και θα οδηγηθεί χωρίς επιστροφή στο χείλος της καταστροφής με μια διαδικασία παράνομη, παντελώς ανήθικη και αυθαίρετη.

Είναι η στιγμή που ο κάθε Κεφαλλονίτης και η κάθε Κεφαλλονίτισσα πρέπει να σηκωθεί στο ύψος των περιστάσεων και να υπερασπισθεί όσα μας κληροδότησε μια σπουδαία και περήφανη ιστορία. Παράλληλα, οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα στον συνάνθρωπό μας, όπως εκείνος στάθηκε δίπλα σε άλλους που το σπίτι τους κινδύνευσε να χαθεί σε κάποιον πλειστηριασμό, και όλοι μαζί να αποτρέψουμε το ηλεκτρονικό αυτό «έγκλημα». Κι ακόμη, αν δεν το κάνουμε, ανοίγουμε διάπλατα την πόρτα σε μαζικές εκποιήσεις περιουσιών στην Κεφαλονιά, προσφέροντας «γη και ύδωρ» σε εκείνους που τους επέβαλαν και σε αυτούς (τράπεζες και εταιρείες) που επιβουλεύονται να αποκτήσουν «φτηνά», «εύκολα» και με το ζόρι τις περιουσίες μας για να στήσουν τα τουριστικά και όχι μόνο μονοπώλια τους και να μας καταντήσουν φτηνά εργατικά χέρια στις δικές μας επιχειρήσεις, στα δικά μας σπίτια.

Για μας, τους Κεφαλλονίτες και τις Κεφαλλονίτισσες είναι ζήτημα τιμής, ιστορίας και αλληλεγγύης να αποτρέψουμε τον πλειστηριασμό αυτό, όπως και κάθε επόμενο που θα ακολουθήσει. Και οφείλουμε μεμονωμένα ή συλλογικά, ως πολίτες που γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας όπως απορρέουν από διαχρονικούς κανόνες δικαίου και το Σύνταγμα αλλά και ως μέλη ή φίλοι συλλογικοτήτων, φορέων, κινήσεων, κινημάτων, ομάδων, παρατάξεων, του εργατικού κέντρου, αλλά και κομμάτων του δημοκρατικού τόξου που αντιτάχθηκαν χωρίς «επιφυλάξεις» στα μνημόνια και την υποτέλεια, την Τετάρτη που έρχεται, στις 25-4-2018 και στις 13:30πμ να κάνουμε απλά το χρέος μας.

Κανένας ηλεκτρονικός πλειστηριασμός στην Κεφαλονιά.

Ριζοσπαστικό Κίνημα Κεφαλονιάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer