«Μαγευτική» βραδιά στο Στάδιο Αργοστολίου
«Καλοκαίρι αγκαλιά μου» στην Κεφαλονιά παρέα με Ασλανίδου και Μπάση!
21/07/2018 | 11:16

Πάνω από τρεις ώρες με αστείρευτες δυνάμεις και ανεβασμένη διάθεση η Μελίνα Ασλανίδου και ο Δημήτρης Μπάσης μας χάρισαν χθες μια «μαγευτική» βραδιά με δικά τους τραγούδια, αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδιστών.

Το στάδιο Αργοστολίου, αν και εργοτάξιο, αφού τα έργα δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, ήταν κατάμεστο από νωρίς, από ανθρώπους κάθε ηλικίας που τραγούδησαν, αλλά και χόρεψαν με την ψυχή τους!

Στη σκηνή ανέβηκε πρώτος ο Δημήτρης Μπάσης, τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες του όπως «Ψίθυροι Καρδιάς», «Η Ζωή», κ.ά., αλλά και τραγούδια του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου («Τα Λαδάδικα», «Ρόζα», κ.ά.), ζητώντας από το κοινό ένα «χειροκρότημα για τον Δημήτρη», όπως είπε χαρακτηριστικά, και φυσικά αυτό να ανταποκρίνεται στο αίτημά του.

Και ενώ το γλέντι είχε ανάψει για τα καλά, τη “σκυτάλη” πήρε η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία με το μπρίο της και τα τραγούδια της, («Καλοκαίρι αγκαλιά μου», «Τι σου ‘κανα και πίνεις», «Νερό και χώμα»), κατάφερε τους παρευρισκόμενους να ρίξουν και τις «στροφές τους»…

Η ώρα είχε πάει μία, οι δυο καλλιτέχνες ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή, τραγουδούν και «ευχαριστούν» την Κεφαλονιά γι’ αυτή την ξεχωριστή βραδιά και ανανεώνουν το ραντεβού τους με το νησί μας.

Φωτό πηγή // Φωτείνή Μαραβέγια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ