Καιρός – Προειδοποίηση Τσατραφύλλια: Σήμα για 100 τόνους νερού ανά στρέμμα δίνουν τα μοντέλα
Κοινωνία
26/09/2025 | 13:57

Μετά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που εξέδωσε η ΕΜΥ, ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας προέβη σε μια σοβαρή προειδοποίηση για την επερχόμενη κακοκαιρία σημειώνοντας μάλιστα χαρακτηριστικά: “Σήμα για 100 τόνους νερού ανά στρέμμα δίνουν τα μοντέλα…”

Η ανάρτηση του γνωστού μετεωρολόγου αναφέρει:

“Σήμα για 100 τόνους νερού ανά στρέμμα δίνουν τα μοντέλα…”
Καλό μεσημέρι!
-Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από την Κυριακή 28/9 τα ξημερώματα μέχρι το απόγευμα της ίδια ημέρας σε Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθο, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία, διότι η κακοκαιρία παρουσιάζει εμμονή με ανατροφοδοτούμενες καταιγίδες για αρκετές ώρες στις περιοχές αυτές, με αποτέλεσμα να πέσουν αρκετοί τόνοι νερό.
-Ευελπιστώ το περισσότερο νερό να πέσει στη Θάλασσα διότι τα 100mm (ίσως και περισσότερο) νερού είναι ποσότητα που πέφτει σε 2-3 μήνες στις περιοχές αυτές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ