Κ.Δ.Η.Φ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού
Κοινωνία
26/10/2021 | 14:59

Το Κ.Δ.Η.Φ. της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» διέκοψε προσωρινά την δια ζώσης λειτουργία του για τους ωφελούμενους του Κέντρου με την υπ’ αριθμόν 62/25-10-2021 απόφαση Δ.Σ. μετά την ανίχνευση πιθανών κρουσμάτων SARS – CoV –2, τα οποία και επιβεβαιώθηκαν. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία, λειτουργούμε πλήρως εναρμονισμένοι με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ, τις οποίες εφαρμόζουμε με συνέπεια και τυπικότητα.
Οι ωφελούμενοι και οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν με αξιοπρέπεια και μεγάλο σθένος την παρούσα συνθήκη. Συμμορφώνονται με τις συστάσεις του προσωπικού και των γιατρών για την αποφυγή πιθανής διασποράς της υγειονομικής πανδημίας και είναι ως επί το πλείστoν, ασυμπτωματικοί.
Είναι ευτύχημα για όλους όσους βρίσκονται στη δομή – ωφελούμενους και προσωπικό- πως έχουμε εμβολιαστική κάλυψη 100% σε αντίθεση με την εμβολιαστική κάλυψη στον τοπικό πληθυσμό της Κεφαλονιάς που δεν ξεπερνά το 57,64 % (σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΔΥ).
Ως εκ τούτων, αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε στην παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ο «ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ» να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των ΗΡΩΩΝ στην Πλατεία Πεσόντων Ληξουρίου, τιμώντας τους ήρωες του 1940.
Διανύουμε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Είναι λοιπόν, πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο, να παραμείνουμε ενωμένοι, μακριά από διχασμούς και έριδες, κοντά σε εκείνους που μας έχουν περισσότερο ανάγκη.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!
ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940!

 

Με εκτίμηση,

Για το ΚΔΗΦ, Για την Ένωση,

Η Ψυχολόγος,                                               Η Πρόεδρος,

Δώρα Χωραΐτη                                              Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ