Ισχυρή παρέμβαση Καππάτου στο 15ο Συνέδριο της ΝΔ: Δυνατή Ελλάδα με ευκαιρίες για κάθε πολίτη [εικόνες]
Πολιτική
06/04/2024 | 22:18

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι εργασίες της δεύτερης ημέρας του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας με τις τοποθετήσεις των συνέδρων.

Μετά τους επίσημους προσκεκλημένους της “γαλάζιας” παράταξης, τον πρόεδρο του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ και την πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού της Κύπρου, Αννίτα Δημητρίου, τον λόγο έλαβαν Υπουργοί, Βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Ισχυρή παρέμβαση έκανε και ο βουλευτής Κεφαλονιάς Παναγής Καππάτος με την ομιλία του να αφορά στην οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και τη θέση της στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στους Έλληνες της διασποράς με έμφαση στο κεφαλλονίτικο και θιακό στοιχείο.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Παναγή Καππάτου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

🎯🎯Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο στόχος μας παραμένει αμετάβλητος

🇬🇷Να κάνουμε ακόμα περισσότερα βήματα μπροστά με υπεύθυνο πατριωτισμό και ρεαλισμό για την #Ελλάδα, τους Έλληνες πολίτες και τον απανταχού ελληνισμό.

🌀Με ενότητα, αποφασιστικότητα και συνεχή προσπάθεια, θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε μια Ελλάδα που προοδεύει, που είναι ισχυρή και που προσφέρει ευκαιρίες σε κάθε πολίτη της.

👉Σήμερα το απόγευμα μετά το πέρας της ομιλίας μου στο περιστύλιο με συντοπίτες μας Κεφαλλονίτες και Κεφαλονίτισσες με πολύ κόσμο,με φίλες και φίλους, παλιά και νέα στελέχη για να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια από τη δημιουργία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.

Χρόνια πολλά στο κόμμα μας!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer