Για Κεφαλονιά & Ιθάκη
Ήρθε η ώρα των ανακοινώσεων -Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού της Ρόδης Κράτσα
Πολιτική
28/03/2019 | 21:14

Αντίστροφη μέτρηση για το επιτελείο του περιφερειακού συνδυασμού της Ρόδης Κράτσα, ενόψει της ολοκλήρωσης σύνθεσης των ψηφοδελτίων για τις εκλογές της 26ης Μάϊου.

Η τελική έγκριση των ψηφοδελτίων γίνεται από την ίδια την υποψήφια και τους συνεργάτες της. Έτσι, μετά τη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα η κα Κράτσα ετοιμάζεται να ανακοινώσει τους πρώτους υποψήφιους τους συνδυασμού της από Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ekefalonia.gr φαίνεται ότι έχουν κλειδώσει και θα ανακοινωθούν τα επόμενα 24ωρα τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού “Ιόνιο Δυνατά, κάθε νησί ψηλά”. Στη λίστα των υποψηφίων βρίσκονται ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ, Σταύρος Τραυλός, ο πρόεδρος των ετεροδημοτών της ΝΔ και παλιός διευθυντής του γραφείου του αείμνηστου Πέτρου Αλιβιζάτου, Βαγγέλης Φιοραβάντες, η νομική σύμβουλος του γραφείου δημάρχου Κεφαλονιάς, Ιωάννα Μαρκέτου, καθώς και ο Σίμος Μαρκαντωνάτος.

Για την Ιθάκη έχουν «κλειδώσει» και οι δύο θέσεις υποψηφίων με τους Θανάση Λιβιτσάνη και Σμαράγδα Σαρδελή να είναι μέσα στο ψηφοδέλτιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia