Με τηλεδιάσκεψη
Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας: Ομιλία για Tourism Digital Marketing στους Μεταπτυχιακούς φοιτητές
Κοινωνία
07/12/2020 | 13:46

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη ομιλία από προσκεκλημένο ομιλητή στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ» στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Η ομιλία έγινε στα πλαίσια του μαθήματος «Ψηφιακό Μάρκετινγκ».

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Κύρος Ασφής Chief Digital Marketing Strategist της εταιρείας Nea Mesa Hotel & Tourism Digital Marketing με θέμα: “Διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου digital marketing stategy για λογαριασμό ενός ξενοδοχείου”.

Μετά την ομιλία ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού προγράμματος. Στον προγραμματισμό του Μεταπτυχιακού προγράμματος υπάρχουν και άλλες παρουσιάσεις προσκεκλημένων ομιλητών, τόσο από το χώρο της αγοράς αλλά και Ακαδημαϊκών. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουμε οι φοιτητές μας να γνωρίσουν τόσο το State of the Art σε ότι αφορά τα Νέα Μέσα Επικοινωνίας και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ αλλά ταυτόχρονα να γνωρίσουν τις συνθήκες της αγοράς μέσα από πραγματικά Case studies.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Ασφή για την ανταπόκρισή του στην πρόσκλησή μας και την εξαιρετική παρουσίαση.

Πηγή: dmc.ionio.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ