Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σε κέντρο αποκατάστασης με ιαματικά νερά στο Μονπελιέ -«Είναι ησυχαστήριο-τα βρίσκεις με τον εαυτό σου» [βίντεο]
Life
12/05/2022 | 13:06

Μετά από δύο χρόνια και δεκάδες χειρουργεία, η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσπαθεί ξεπεράσει την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε και να κερδίσει και πάλι τη ζωή της πίσω.

Επιστρέφει σταδιακά στην παλιά της ζωή κάνοντας βήματα προς την ολική αποκατάσταση. Μετά τη γενναία απόφαση που πήρε να δημοσιεύσει φωτογραφίες χωρίς τη μάσκα της και να δείξει το πρόσωπό της, η Ιωάννα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Γαλλία, όπου συνεχίζει τις θεραπείες της.

Για την ακρίβεια, όπως λέει, είναι σε ένα ειδικό κέντρο υδροθεραπείας στο Μονπελιέ. «Εδώ γίνονται θεραπείες με ιαματικά νερά που κάνουν καλό στα εγκαύματα και τις δερματοπάθειες», λέει χαρακτηριστικά.

Όπως σημειώνει όμως, δεν είναι μόνο οι θεραπείες που τη βοηθούν, αλλά και η γενικότερη ψυχολογία που χτίζει σε ένα τέτοιο κέντρο. «Είναι ησυχαστήριο γιατί πέρα από τις θεραπείες που κάνουμε όσοι ερχόμαστε εδώ, αλλά και η ψυχολογία που κάνει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς βοηθά το δέρμα να ηρεμεί. Είναι λίγο σαν απομόνωση, τα βρίσκεις με τον εαυτό σου», είπε μεταξύ άλλων

Τέλος, ανέφερε πως προτίθεται από μια σειρά βίντεο που θα κάνει όσο βρίσκεται στη Γαλλία, να βοηθήσει οποιονδήποτε έχει αντίστοιχο πρόβλημα με την ίδια. «Το συγκεκριμένο κέντρο είναι το πρώτο πράγμα που μου συνέστησαν οι Γάλλοι γιατροί. Είχα έρθει και πέρυσι, με βοήθησε πάρα πολύ».

Πηγή: ethnos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia