Ημερίδα για το τεχνικό επάγγελμα των ηλεκτρολόγων της Κεφαλονιάς
Κοινωνία
08/02/2018 | 11:19

Στις 4 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», ημερίδα για το τεχνικό επάγγελμα των ηλεκτρολόγων  του Νομού μας. Οι θεματικές ενότητες, που αναπτύχθηκαν διεξοδικά  είναι  οι  εξής:

  1. Παγκόσμιες προοπτικές και εξελίξεις έξυπνων κτιρίων, έξυπνων  πόλεων  και έξυπνων δικτύων  (ΙοΤ)  με την νέα σύγχρονη  τεχνική ΚΝΧ  με ομιλητή τον κ. Προυσάλογλου Παντελή-Κωνσταντίνο.
  2. Χρησιμοποιώντας με ασφάλεια  το ηλεκτρικό ρεύμα σε  κατοικίες και  χώρους  εργασίας   με  ομιλητή  τον  κ. Σαρρή   Γεώργιο.
  3. Ενημέρωση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία ΕΣΠ με ομιλητή τον   κ. Γκοτσούλια  Βασίλειο.

Τη διοργάνωση της ημερίδας είχε η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, Δ/νση Ανάπτυξης – Τμήμα Τεχνικών Επαγγελμάτων και η Ένωση Ηλεκτρολόγων του Νομού μας.

Στην εκδήλωση απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλονιάς κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας & ο Πρόεδρος της Ένωσης Ηλεκτρολόγων κ. Διονύσιος Κατσούρης. Παραβρέθηκαν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας της Δ.Ε.Δ.Υ.Ε Κεφαλληνίας, κ. Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Κεφαλληνίας & Ιθάκης, κ. Γιώργος Κουμαριώτης, καθώς και πλήθος επαγγελματιών ηλεκτρολόγων και μη του Νομού μας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer