«Ημέρες Θάλασσας 2023»: Το Χορευτικό Τμήμα της Αδελφότητάς Πειραιά έλαμψε με την παρουσία του [εικόνες]
Πολιτισμός
28/05/2023 | 16:35

Για μια ακόμη φορά το Χορευτικό Τμήμα της Αδελφότητάς μας έλαμψε με την παρουσία του, κερδίζοντας εντυπώσεις και χειροκροτήματα.

Οι χορευτές μας και η δασκάλα τους έλαμψαν με το ρυθμό, τις χορευτικές φιγούρες και τα χαμογελαστά πρόσωπά τους, κατά τη συμμετοχή τους στη χθεσινή εκδήλωση στο Πασαλιμάνι στα πλαίσια των ημερών Θάλασσας και της μεγάλης πολιτιστικής και λαογραφικής γιορτής που διοργανώνει η Ένωση Απανταχού Μανιατών “Η Μάνη”.

Πολλά χειροκροτήματα και μπράβο από τους παρευρισκόμενους και τον κόσμο που σταμάτησε να τους απολαύσει καθώς έκανε την απογευματινή του βόλτα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που χόρεψαν και τη δασκάλα μας Ελευθερία Μικελάτου και περιμένουμε να τους απολαύσουμε πάλι στις εκδηλώσεις που ακολουθούν σε λίγες μέρες.

Σήμερα το απόγευμα στις 20.00 είναι η σειρά της Μαντολινάτας μας, υπό τη Μαέστρο της Ματούλα Φιοράτου στην έναρξη της μεγάλης συναυλίας με τίτλο «Τα τραγούδια της Θάλασσας» με τη μουσική παρέα «ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ» στο χώρο μπροστά από την προτομή του ποιητή Νίκου Καββαδία στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά.

Αύριο 29 Μαΐου και ώρα 19:00, θα ακολουθήσει η Χορωδία μας υπό τη Μαέστρο της Χριστίνα Ρόκκου με τη συμμετοχή στο 2ο χορωδιακό φεστιβάλ που διοργανώνεται από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Αττικής (οδός 3ης Σεπτεμβρίου 110, Αθήνα).

Συνεχίζουμε μελωδικά, συνεχίζουμε δυναμικά!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer