Ηλίας Μπεριάτος: Δυο λόγια για το Νίκο Φραντζή [εικόνες]
Κοινωνία
25/01/2023 | 16:45

Με θλίψη μάθαμε το δυσάρεστο νέο της απώλειας του συμπατριώτη μας Νίκου Φραντζή που είχε πρόωρο τέλος. Ήταν ένας άνθρωπος γελαστός, αισιόδοξος, εργατικός και συνεργατικός, πρόθυμος να βοηθήσει και να συζητήσει με γνώση και εποικοδομητικά επιχειρήματα.

Από τις θέσεις που κατείχε κατά καιρούς (δήμαρχος , πρόεδρος ΤΕΔΚΚΙ, σύμβουλος ΚΕΔΚΕ, Γ.Γ. Δήμου Αργοστολίου) προσέφερε πολλά με την ενεργό συμμετοχή και τις προτάσεις του.
Ο Νίκος Φραντζής σε όλη του ζωή ασχολήθηκε με τα κοινά, μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση που την υπηρέτησε πιστά, μέχρι το τέλος, ως στέλεχος και ως αιρετός. Τον γνώρισα και τον έζησα στη Νομαρχία (1985-89), στην ΚΕΔΚΕ (1991-96), στα υπουργεία (1996-2001) .
Από τις διάφορες στιγμές που συνεργαστήκαμε για θέματα του τόπου μας, κρατώ ιδιαίτερα εκείνες, που με περισσή προθυμία και ζέση, βοήθησε και στήριξε, με την ΤΕΔΚΚΙ, τις τρεις δημόσιες εκδηλώσεις-συναντήσεις που οργανώθηκαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την κατάρτιση του προγράμματος προστασίας και ανάδειξης του εθνικού δρυμού.
Τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο του Μαριάννα, εκλεκτό στέλεχος της τότε Νομαρχιας, και στους εξαίρετους γιους του Κωστή και Γιώργο.

Ν Φραντζής_ 1998 Στη 2η συνάντηση για τον Αίνο

 

Ν Φραντζής_ 1993 στην επίσκεψη της Νίκης Γουλανδρή στα Κουρκουμελάτα

 

Αθήνα 25-1-2023
Ηλίας Μπεριάτος

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer