Ιερά Μητρόπολη: Διαγωνισμός για την αγορά κρέατος
Εκκλησία
10/11/2020 | 15:12

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, προκειμένου να αγοράσει οκτακόσια σαράντα οκτώ (848) κιλά χοιρινό κρέας (μπούτι χωρίς οστά) Ελληνικής προέλευσης και αρίστης ποιότητας από κρεοπωλείο ευρισκόμενο εντός πόλεως Αργοστολίου, για να το διανείμει κατά την εορτή των Χριστουγέννων 2020 με τους κάτωθι όρους:

1. Το κρέας να είναι Ελληνικής προέλευσης και αρίστης ποιότητος.

2. Το κρέας πρέπει να παραδοθεί σε διακόσια δώδεκα τεμάχια τεσσάρων (4) κιλών έκαστον (4Χ212=848), σε ατομική πλαστική σακούλα.

3. Η παράδοση της συνολικής ποσότητας του κρέατος θα γίνει σε συγκεκριμένο τόπο, ημέρα και ώρα κατόπιν συνεννοήσεως με το Δ.Σ. του Γ.Φ.Τ.

4. Η πληρωμή θα γίνει μέχρι το τέλος του μηνός Δεκεμβρίου.

5. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να είναι έντιμοι, ειλικρινείς και με επαγγελματική συνέπεια.

6. Ο μειοδότης, ο οποίος και θα υπογράψει συμφωνητικό καλής εκτέλεσης της προμήθειας, θα παράσχει όλες τις απαιτούμενες εγγυήσεις. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν την σχετική προσφορά σε κλειστό φάκελο στην γραμματεία της Ιεράς Μητρόπολεως Κεφαλληνίας (οδός Γερμανού Καλλιγά αριθμός 1) σε εργάσιμες ημέρες, από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ., από Δευτέρα 16-11-2020 έως και Πέμπτη 19-11-2020.

Η επιλογή μεταξύ αυτών που θα δώσουν προσφορά θα γίνει με κριτήριο την μικρότερη προτεινόμενη τιμή, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.

Η αποσφράγιση των φακέλων θα γίνει την 19η-11-2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 μ.μ. στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας.

Ο μειοδότης, μετά το πέρας της διαδικασίας επιλογής, θα υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό, με το Γ.Φ.Τ., καλής εκτέλεσης της προμήθειας του κρέατος.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

ΤΟΥ Γ.Φ.Τ.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer