Θα βοηθήσει τη Βιβλιοθήκη στο νέο ξεκίνημά της
Ιδρύεται Σύλλογος Φίλων της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης
25/01/2019 | 16:00
  • Η ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Συνεχίζεται στο κτήριο του Μουσείου  Ληξουριού ο  αποκιβωτισμός των βιβλίων της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης παράλληλα με τη γενικότερη διευθέτηση του χώρου. Ήδη έχει γίνει στο Μουσείο και η μεταφορά της τηλεφωνικής γραμμής (26710-91325) και επομένως εκεί θα βρισκόμαστε όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και όχι πια στο γνωστό “προκάτ”, από το οποίο απομένει να γίνει η μεταφορά της γραμμής του internet, η οποία δυστυχώς έχει καθυστερήσει.

Όσες φίλες και όσοι φίλοι της Βιβλιοθήκης επιθυμούν να παράσχουν εθελοντικά τη βοήθεια τους, μπορούν να περνούν για προσφορά εργασίας καθημερινά (εκτός από Δευτέρα και Κυριακή) από το Μουσείο ή να μας ενημερώνουν τηλεφωνικά (26710-91325) για το χρονικό διάστημα που θα μπορούν να βοηθήσουν.

  • ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ

          Κρίνεται απαραίτητη η ίδρυση και λειτουργία Συλλόγου Φίλων της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης, ο οποίος θα βοηθήσει και θα στηρίξει πολύπλευρα τη Βιβλιοθήκη στο νέο ξεκίνημά της. Όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμβάλουν την προσπάθεια αυτή και να γίνουν μέλη του Συλλόγου μπορούν να επικοινωνήσουν με το μέλος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης κ. Μαρία Καμινάρη στο τηλέφωνο 6932842236.     

  • ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ευχαριστούμε θερμά

— τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς και το διευθυντή τους κ. Βολτέρα, τη ναυτιλιακή εταιρεία Doric Shipbrokers S. A. (Βουλιαγμένη -Αθήνα) καθώς και συμπολίτη-φίλο της Βιβλιοθήκης, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, που είχαν την καλωσύνη να καλύψουν οικονομικά τη δαπάνη για την εγκατάσταση συναγερμού στο χώρο του Μουσείου Ληξουριού,

— το Βιβλιοπωλείο Σολωμού για την προσφορά stand και διαφόρων επίπλων/βιβλιοθηκών προς τη Βιβλιοθήκη,

— τον αντιδήμαρχο Παλικής κ. Γ. Κατσιβέλη για τη διάθεση μηχανήματος (μικρό γερανό) για τη μεταφορά επίπλων προς το Μουσείο.

— τον αγαπητό μας φίλο Ερτιγκέλ Πάπα για την πρόθυμη ανταπόκρισή του σε προσκλήσεις της Βιβλιοθήκης για παροχή βαρειάς χειρωνακτικής εργασίας.

ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ