Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς έκοψε την πίτα της
Τουρισμός
09/01/2018 | 15:12

Σε εορταστικό κλίμα, με την συμμετοχή κορυφαίων Εκπροσώπων της Πολιτικής και Πολιτειακής Ηγεσίας του Νησιού, Φορέων του Τουρισμού, Στελεχών, Επαγγελματιών, Παραγόντων της Τουριστικής Βιομηχανίας, Μελών και Φίλων της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλλονιάς , η  Οικογένεια του Τουρισμού, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτας της την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 στο  Δημοτικό Θεάτρο Αργοστολίου «Κέφαλος»

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος, το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, κ. Όθωνας Παπαδάτος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου “Η Κράνη” κ. Ιάκωβος Νιφοράτος καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Aγροτουρισμού Iονίου, κ. Παναγής Μεταξάτος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας από τον Αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Πετεινάτο, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη κ.κ. Δημητρίου.

Ακολούθησε μία παρουσίαση του απολογισμού των δράσεων της τουριστικής επιτροπής καθώς και οι βασικές αρχές ανάπτυξης για το 2018.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον μέχρι πρότινος δυναμικό μέλος της επιτροπής,  αείμνηστο Χρήστο Λευκαδίτη.

Θα θέλαμε και πάλι να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν καθώς και όλους όσους συμμετέχουν στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας και να ευχηθούμε για ένα υγιές, δημιουργικό και τουριστικά επιτυχημένο 2018.

Η Βασιλόπιτα ήταν ευγενική προσφορά, όπως κάθε φορά, του κ. Ευάγγελου Κοναδή , (ζαχαροπλαστείο Premier).

Ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης Ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού

 

 

 

Σταύρος Κορκός Κουρής Ευάγγελος Κεκάτος

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer