Που θα κυμανθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην Κεφαλονιά
Κοινωνία
23/10/2021 | 16:47

Το προηγούμενο διάστημα κυβερνητικοί παράγοντες με δηλώσεις τους, καθώς και τα ΜΜΕ μας ενημέρωναν για αύξηση των εισοδηματικών κριτηρίων για το επίδομα θέρμανσης ως αντιστάθμισμα στις αυξήσεις των τιμών ενέργειας παγκοσμίως! Αντί αυτού το επίδομα για τους έγγαμους έμεινε σταθερό στα 20000 ευρώ ακαθάριστα με την μόνη αλλαγή την αύξηση κατά 1000€ για κάθε εξαρτημένο τέκνο! Κύριε Μητσοτάκη έτσι σκοπεύετε να στηρίξετε την μεσαία τάξη που τόσο πολύ ευαγγελίζεστε..?

Επιπλέον από τις αυξήσεις εξαιτίας των διεθνών τιμών ενέργειας έχουμε μεγάλες ανατιμήσεις στα βασικά αγαθά κατανάλωσης που φέρνουν αυξήσεις στο καλάθι της νοικοκυράς, με αποτέλεσμα οι προϋπολογισμοί των νοικοκυριών να έχουν τιναχτεί στον αέρα! Για τις αυξήσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος έχετε κάνει εξαγγελίες για επιδότηση της κιλοβατώρας, μένουμε να το δούμε στους λογαριασμούς που θα μας έρθουν!

Τέλος για εμάς τους νησιώτες που αναγκαζόμαστε τις περισσότερες φορές να μετακινούμαστε εκτός νησιού για θέματα υγείας υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην πληρωμή του μεταφορικού ισοδύναμου!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ