Νέο έγκλημα σε βάρος της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης από κυβέρνηση και εφοπλιστές.
Γαλιατσάτος: «Η συγκρουστείτε ή παραιτηθείτε»
Πολιτική
24/01/2012 | 09:42

Μετά την Ζάκυνθο, την Ιθάκη ,τώρα και η Κεφαλονιά και οι κάτοικοι της βυθίζονται περισσότερο στην υπανάπτυξη μετά την εξαγγελθείσα μείωση των δρομολογίων στα πλοία, πράγμα που την καθιστά όμηρο στα συμφέροντα των εφοπλιστών.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αρμόδιος υπουργός της εκάστοτε κυβέρνησης δείχνει την δουλικότητα του απέναντι στο εφοπλιστικό κεφάλαιο, αδιαφορώντας για τις αγωνίες, τα προβλήματα και τα συμφέροντα των νησιών μας.
Το ίδιο επαναλαμβάνει και τώρα συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου!
Αλλά οι τοπικοί άρχοντες; Ο περιφερειάρχης; Ο δήμαρχος;
Η παράταξη μας, η ΑΝ.Α.Σ.Α προειδοποίησε ήδη από το καλοκαίρι, για την άγρια εκμετάλλευση που υφίστανται οι πολίτες των Ιονίων από τους εφοπλιστές και ζητούσε να ληφθούν μέτρα προστασίας. Το μόνο που έκανε η διοίκηση της ΠΙΝ ήταν να προσπαθεί επί τρείς μήνες να εμποδίσει την συζήτηση της πρότασης μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο!
Είχαμε πει και τότε ότι ήταν ένοχη η σιωπή του Περιφερειάρχη και των Δημάρχων! Σήμερα δικαιωνόμαστε, δυστυχώς, πλήρως. Ο περιφερειάρχης και εγγυητής της συνοχής της Περιφέρειας των Ιόνιων Νησιών βλέπει το ένα μετά το άλλο νησί της περιφέρειας να μετατρέπεται σε.. άγονη γραμμή , από αέρα και από θάλασσα, και το μόνο που κάνει είναι φυσικά αυτό που μόνο ξέρει να κάνει  από την αρχή της θητείας του για να λύνει τα προβλήματα της ΠΙΝ, στέλνει δηλ. επιστολές!
Βγείτε από τον λήθαργο κύριοι της Περιφέρειας και των δήμων και αντιδράστε στον συνεχιζόμενο εξευτελισμό των νησιών και των κατοίκων τους.
Κι αν έχετε κάποιο λόγο να μην μπορείτε η να μη θέλετε να συγκρουσθείτε με τους εφοπλιστές, τότε ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ!
Η ΑΝ.Α.Σ.Α καλεί τους Κεφαλονίτες και Θιακούς να αντιδράσουν στην νέα πρόκληση.
Η ΑΝ.Α.Σ.Α θα λάβει τις κατάλληλες πρωτοβουλίες για να εκφρασθεί η αγανάκτηση των φορέων και των πολιτών και να μην εφαρμοσθεί η θέληση κυβέρνησης και εφοπλιστών που μας γυρίζει δεκάδες χρόνια πίσω.
Αργοστόλι, 22/01/2012
Θεόδωρος Γαλιατσάτος
Περιφερειακός σύμβουλος
Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α The hartford convention’s final report demanded financial assistance from washington to https://www.paperovernight.com/ compensate for lost trade from embargos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer