"Χρόνια με πίεζε ο Παρίσης", δήλωσε ο πρόεδρος της Εταιρείας
Η Sky Express στην Κεφαλλονιά -Ξεκινά το “Κεφαλλονιά – Αθήνα” από 1η Μάη
Τουρισμός
20/02/2018 | 14:28

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δοκιμαστική πτήση της Sky Express στο νησί μας πριν από λίγες ώρες, στο πλαίσιο του δρομολογίου “Αθήνα – Κεφαλλονιά”, το οποίο ξεκινά την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει αρχικά μέχρι και τον Οκτώβριο.

Στον αερολιμένα Κεφαλλονιάς έφτασαν οι κύριοι Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος της εταιρείας, Χάρης Μπότσαρης, Διευθύνων Σύμβουλος, και o Γιάννης Λιδάκης, Επορικός Διευθυντής. Τους υποδέχτηκαν ο Δἠμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων, κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος, καθώς και ο Μανατζερ της Swissport, κ. Γεώργιος Γεροντάκης.

Ακολούθησε συνἐντευξη τύπου, όπου ο κ. Παρίσης προλόγισε τους ανθρώπους της Sky Express που βρέθηκαν στο νησί μας, μιλώντας για το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός της σύνδεσης της Κεφαλλονιάς με την Αθήνα, ευχόμενος να έχει η εταιρεία μια σταθερή πορεία, ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους πολίτες με ανταγωνιστικές τιμές.

Ο κ. Κροκίδας εξέφρασε τη χαρά του που η Κεφαλλονιά βρίσκεται πλέον στο πρόγραμμα της Εταιρείας του και εξήγησε ότι αυτό ήταν πάγιο αίτημα εδώ και καιρό τόσο του Δημάρχου όσο και του κ. Σπύρου Γαλιατσάτου εκ μέρους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Σχολίασε μάλιστα για τον κ. Παρίση ” Χρόνια με πιέζει ο Δήμαρχος να βάλω έστω δύο δρομολόγια την εβδομάδα και του απαντούσα όταν θα είμαι έτοιμος θα βάλω πολύ περισσότερα”. Πρόσθεσε επίσης ότι στόχος της εταιρείας είναι να φέρει κοντά την περιφέρεια με τον κέντρο και οι επιβάτες να μπορούν να ταξιδεύουν άνετα και με ανταγωνιστικές τιμές. Γι αυτό άλλωστε θα συνεχίσει να μιλά με τους φορείς για να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί στους πολίτες της Κεφαλλονιάς.

Σημαντικό είναι να πούμε ότι τα δρομολόγια ανά εβδομάδα, όπως ενημέρωσε και ο κ. Μπότσαρης θα είναι 10, αλλά από τον Ιούλιο θα αυξηθούν σε δύο την ημέρα, δηλαδή 14 ανά εβδομάδα. Οι τιμές θα είναι πολύ καλές,ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο η σύνδεση να συνεχιστεί και μετά τον Οκτώβριο. Αυτό ακόμη δεν έχει μπει ως συζήτηση γιατί το πρόγραμμα της εταιρείας για το χειμώνα δεν έχει πλήρως καταρτιστεί.

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer