Πάμε για μία ακόμη Εξεταστική Περίοδο αδέρφια!
Η “σιγή ιχθύος” της Αφροδίτης για τα ιχθυοτροφεία, τα ουρλιαχτά του Θεόφιλου και η ατελείωτη πενταήμερη!
Εξεταστική Περίοδος
19/12/2018 | 17:46

Πάμε για μία ακόμη Εξεταστική Περίοδο αδέρφια!


– Η αριστερή βουλευτής του νησιού μας, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά ότι στην Κεφαλονιά δεν έχουμε βουλευτή!
– Το υπουργείο έχει αποφασίσει να κάνει το νησί μας Μέκκα των ιχθυοτροφείων, καταστρέφοντας τις υπέροχες παραλίες μας, αλλά η Αφροδίτη δεν το θεωρεί μείζον ζήτημα και ως συνήθως… δεν κάνει τίποτα.
– Σε τηλεφωνική επικοινωνία βέβαια είπε ότι δίνει μάχη… Που ακριβώς τη δίνει? Είναι δύσκολη μάχη?? Που βρίσκονται αυτά τα χαρακώματα Αφροδίτη??? Οεο!
– Παρόλα αυτά καμαρώνει τον σύμβουλό της Γιάννη Βαρούχα, ο οποίος πάντα με τη συνοδεία καμερών, μαζεύει μπουκαλάκια από τις παραλίες! Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς made in Kefalonia!

 

 

 

– Πάμε τώρα σε ένα μυστήριο που μόνο η στήλη μας κατάφερε να απαντήσει!
– Την προηγούμενη εβδομάδα, ουρλιαχτά αγωνίας και απόγνωσης ακούστηκαν στο Αργοστόλι.
– Οι συμπολίτες μας έντρομοι αναρωτήθηκαν τι κακό έγινε στο νησί μας!
– Οι παπάδες στις ενορίες έκαναν το σταυρό τους περιμένοντας κάποιο αρχαίο δαίμονα από τις Γραφές!
– Οι γριές κλείδωσαν τις πόρτες τους και πήραν το κουζινομάχαιρο τρομαγμένες από το ουρλιαχτό!
– Κάποιο μεγάλο κακό είχε συμβεί…
– Τελικά ήταν ο Θεόφιλος Μιχαλάτος στα Βλαχάτα.
– Μόλις είχε δει το Διονύση Λυκούδη σε ένα βίντεο να απαριθμεί τα έργα του Αργοστολίου και οι προβολές του ερασιτεχνικού βίντεο να έχουν ξεπεράσει τις 16.000!!!
– Ο Θεόφιλος δεν άντεξε.
– Έξαλλος ο τοπικός μεγιστάνας των ΜΜΕ επικοινώνησε με τα στελέχη του προσπαθώντας να καταλάβει πως αυτός που έχει site, ραδιόφωνα και αγοράζει ότι media κυκλοφορεί δεν έχει απήχηση και ο Κανάλε με ένα μονοκάμερο σπάει ταμεία!
– ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΟΟΟΟΟΝΝΝΝΝ!
– Η αντίδραση του πολυμήχανου Θεόφιλου άμεση. Επικοινώνησε με την εταιρεία που κάνει τα σποτάκια του JUMBO να φτιάξει ένα πολύ δυνατό σποτάκι βγαλμένο από την μοναδική προσωπικότητα του Θεόφιλου. Κεντρικό μότο του σποτ «ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ».
– Μετά συνέχισε να παίζει βελάκια…με την αγαπημένη του φωτογραφία!

 

 

– Τέλος ο Σπαθής, ο Βλάχος, ο Καμπανός και τα άλλα παιδιά συνεχίζουν να ζουν δυνατά την πενταήμερη που δεν έζησαν, γυρίζοντας όλη την Ελλάδα.
– Η μόνη μας απορία από αυτές τις πενταήμερες, είναι ποιος είναι το φυτό της τάξης, ποιος είναι ο φασαρίας και ποιος είναι αυτός που κανονίζει σε ποιο club θα τα πιουν το βράδυ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ