Η selfie Καππάτου -Κατσιβέλη, τα χαμόγελα από την Αδελφότητα και η ανάρτηση στο facebook [εικόνες]
Life
05/02/2023 | 19:18

📌Χθες με ιδιαίτερη χαρά παρευρεθήκαμε με τη σύζυγό μου στην εκδήλωση της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά σε μια υπέροχη βραδιά όπου η συνεργασία όλων των διοργανωτών ήταν άψογη δημιουργώντας ένα κλίμα που μοσχοβολούσε #κεφαλονιά και #ιθάκη, με την προσέλευση των συμπατριωτών μας να ξεπερνάει κάθε προσδοκία!
Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

👉Μαζί μας ήταν ο Υφ. Ναυτιλίας Kostas Katsafados, η συμπατριώτισσα μας Υφ. Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, η Υφ. Εργασίας αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής συμπατριώτης μας Μπάμπης Αλεξανδράτος, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης και η αν. Διοικήτρια του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου Ζωή Μοσχονά.

👏Η αδελφότητα συμπλήρωσε τη χρονιά που μας πέρασε 100 χρόνια ζωής, δράσης και διάδοσης των παραδόσεων του τόπου μας μέσα από μικρούς αλλά και μεγάλους αγώνες.

❗️Στον χαιρετισμό μου μεταξύ άλλων αναφέρθηκα στο πολυσχιδές έργο της Αδελφότητας, η οποία κατορθώνει να επιτελεί κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο στα νησιά μας με τον Πρόεδρο Παύλο Σκλαβούνο να πραγματοποιεί ο ίδιος εφημερίες στο Νοσοκομείο Ληξουρίου στο πλευρό της τοπικής μας κοινωνίας, ενώ παράλληλα μεριμνούν και για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία.

🔹Εμείς οφείλουμε να την τιμούμε και να στεκόμαστε δίπλα στην Αδελφότητα, όντας ο μεγαλύτερος συνδετικός κρίκος της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης με τους Πειραιώτες και Αθηναίους συμπατριώτες μας, στηρίζοντας τις οργανωμένες προσπάθειες που καταβάλλει για την διατήρηση των ισχυρών αυτών δεσμών, γιατί όπως πολύ σωστά επισήμανε και ο πρόεδρος της «Όλοι εμείς είμαστε η Αδελφότητα»

🤝Με τον Πρόεδρο Παύλο Σκλαβούνο, αλλά και με όλα τα μέλη του ΔΣ μας συνδέει σχέση εκτίμησης και σεβασμού. Τους εύχομαι να υλοποιήσουν ακόμη περισσότερες δράσεις τη νέα χρονιά!

 

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer