Γράφει ο Σπ. Καγκάδης
Η Ρόδη Κράτσα έκανε το “θαύμα” στα στοιχήματα!
Πολιτική
30/05/2019 | 18:17

Ενώ όπως σας έχω γράψει στην αρχή της προεκλογικής περιόδου είχαν βγει δημοσιεύματα τα οποία παρουσίαζαν σε διαδικτυακά στοιχήματα του stoiximan.gr τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρο Γαλιατσάτο σαν βέβαιο “φαβορί” (με πιθανότητες 1,65 προς 2,50 της Ρόδης Κράτσα) να επανεκλέγεται τα πάντα σήμερα έχουν αντιστραφεί θεαματικά!

Πιο συγκεκριμένα, χωρίς να έχουν υπολογιστεί οι θετικές συνέπειες της προ ολίγου ξεκάθαρης στήριξης στο πρόσωπο της Ρόδης Κράτσα από τον Κερκυραίο Σπύρο Σπύρου, η Ρόδη Κράτσα φαίνεται τώρα πως νικάει κατά κράτος τον υποστηριζόμενο από ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρο Γαλιατσάτο με αντίθετες πιθανότητες 1,15 προς…5!

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα με σταθερή δουλειά, την αγάπη του κόσμου και την στήριξη του επόμενου Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ανατρέψει όλα τα προγνωστικά, ελλείψη δημοσκοπήσεων, και τώρα είναι αυτή που λίγες μέρες πριν τις επαναληπτικές Περιφερειακές Εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί να στεφθεί νικήτρια στην προσπάθεια της να γίνει η πρώτη εκλεγμένη γυναίκα Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων!

Οι πιθανότητες που σας προανέφερα σημαίνουν πως αν κάποιος θα ήθελε να ποντάρει πως θα νικήσει ο Θόδωρος Γαλιατσάτος την Ρόδη Κράτσα στην κούρσα τους να βγει Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων θα έχανε σχεδόν σίγουρα τα χρήματα του.

Παρά όμως την διαρκή ανοδική πολιτική πορεία της γεμάτης Ευρωπαϊκές κι άλλες περγαμηνές Ρόδης Κράτσα το μοναδικό πραγματικό “στοίχημα” που μετρά η ψήφος του λαού των Ιονίων Νήσων στην κάλπη όπου καμία ψήφος δεν πρέπει για οποιαδήποτε λόγο να πάει χαμένη!

Σπύρος Καγκάδης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer