Στο Αργοστόλι
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου έκοψε την πίτα της [εικόνα]
15/01/2019 | 16:04

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου, σήμερα ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ .κ. Δημητρίου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο Διοικητής της Π.Υ. Αργοστολίου, Πύραρχος Ράπτης Ιωάννης, οι Προϊστάμενοι των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Ληξουρίου & Σάμης , οι Διευθυντές Πολιτικής Προστασίας ΠΕ και Δήμου Κεφαλονιάς, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της Βουλευτού Κεφαλονιάς, οι Εθελοντικές Οργανώσεις  του Νησιού, καθώς και οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας με τις οικογένειές τους.

Ο Διοικητής της Υπηρεσίας σε σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε τους συναδέλφους, την Πολιτική Προστασία  ΠΕ και Δήμου και τις Εθελοντικές Οργανώσεις για την καλύτερη Πυροσβεστική χρονιά των τελευταίων δέκα ετών. Τους συνεχάρη για την άψογη και πλήρη εκτέλεση των καθηκόντων τους και ευχήθηκε υγεία και πραγμάτωση όλων των επιδιώξεων στο 2019 σε αυτούς και τις οικογένειές τους.

Τέλος ο Διοικητής επιφύλασσε μια έκπληξη για τους  2 τυχερούς που τους έπεσε το φλουρί, με δύο διανυκτερεύσεις για δυο άτομα στο Ξενοδοχείο HOTEL MONTANA στο Καρπενήσι και IONIAN BLUE RESORT στη Λευκάδα.

Ο Διοικητής
(τ.σ.υ.)

Ιωάννης Απ. Ράπτης
Πύραρχος