Στην αποστολή και ο Βαγγέλης Μαζαράκης
Η Πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου Άμμου ΑΟ Κεφαλληνία δεν σταματάει πουθενά
Ποδοσφαιρο
26/05/2017 | 09:39
Η Πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου Άμμου ΑΟ Κεφαλληνία δίνει ραντεβού στα γήπεδα της Πορτογαλίας στο πλαίσιο του Champions League Γυναικών Αμμου. Η πρωταθλήτρια ομάδα beach soccer, ΑΟ ΚΕΦΑΛΗΝΝΙΑΣ, θα τεθεί αντιμέτωπη στον 3ο ομιλο με τις εξής επίσης πρωταθλητριες ομάδες:
BSC Havana Shots Aargau(SUI)
Vetlanda United IF(SWE),
C.D.Futbol Playa Huelva(ESP).
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 28 Μαιου-4 Ιουνίου στη Nazare της Πορτογαλίας. Ο ΑΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Ζακυνθο πέρσυσι το καλοκαίρι.
Εννιά  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ πανέτοιμες και αποφασισμένες να τα δώσουν όλα με ψυχη,πάθος, θέληση και πίστη να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας για το Champions League Γυναικών Αμμου στην Ιβηρική χωρα.
Εννιά ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ με καθαρό μυαλό και απόλυτη αυτοσυγκέντρωση να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό αποδεικνύοντας ότι οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ τα καταφέρνουν και στην Άμμο, αλλά να φέρουν και μια ακόμη σπουδαία διακριση.
Η 9μελης αποστολή του ΑΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ αποτελείται από τις εξής παίκτριες:
1.ΚΟΡΟΜΠΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
2.ΜΕΛΑΚΗ ΔΑΝΑΗ
3.ΜΙΣΙΡΛΗ ΞΑΝΘΗ
4.ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
5.ΚΟΣΣΟΒΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
6.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
7.ΚΑΜΑΡΙΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
8.ΠΟΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
9.ΤΣΙΡΔΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Μαζι τους θα παει και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ιδρυτής της ομάδας και χορηγός της Βαγγέλης Μαζαράκης. Η αποστολή αναχωρεί τα χαράματα της Κυριακής.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!
Σημείωση: Όλες οι παίκτριες ειναι διεθνείς με την Εθνική Ελλαδος στο άθλημα Η ομάδα εδρεύει στην Αθήνα αφού η Κεφαλονιά δεν διαθέτει γήπεδο Άμμου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer